Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac foarte bun pentru persoanele cu probleme renale.
Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un leac excelent pentru cei care se confruntă cu afecțiunile renale. Specialista recomandă însă și alte câteva alimente ce nu ar trebui să lipsească dintr-o dietă, dacă există o astfel de boală.
"Astăzi voi oferi un leac pentru cei cu afecțiuni renale. Am văzut tot felul de oameni care au rămas cu rămășițe renale după covid, adică cu pielonefrită.
Această pielonefrită este o boală care, de altfel, se moștenește.
Pentru persoanele cu această afecțiune este recomandat sucul de ridichie neagră peste care se pun și 300 g de miere. Se iau câte 2 linguri înainte de masă și înainte de culcare.
Ceaiul de măceșe este iarăși foarte bun atunci când ai această afecțiune. Să bei acest ceai deja trebuie să fie ca un stil de viață.
Pepenele trebuie și el să fie nelipsit din dieta persoanelor cu această afecțiune.", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.
Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, remediu natural pentru răceli: "Este antibioticul perfect!"
În altă ediție a emisiunii de pe Antena 3, Lidia Fecioru dezvăluia leacul minune care vindecă cancerul și osteoporoza. Beneficiile nu se opresc însă aici, fiind excelent și pentru femeile gravide sau pentru cei care au boli cardiovasculare. Există însă și contraindicații, în momentul în care vă hotărâți să consumați amarantul, căci despre el este vorba.
Se numește amarant. Îl avem și noi prin curte. Se consumă de la el semințele și frunzele. Acid folic pentru femei gravide și semințele și frunzele.
Frunzele se pot pune în salată. Conțin minerale foarte multe, ceea ce protejează oasele de osteoporoză. Se bea ceaiul de amarant din frunze, pentru că este un antioxidant foarte bun, care împiedică modificarea celulelor normale în celule canceroase.
E foarte bun pentru cei cu probleme cardiovasculare, pentru că are proprietatea de a face vasodilatare, de a-i proteja pe cei care sunt predispuși la accidente vasculare și așa mai departe.
Cei care au probleme cu fierea, nu îl pot consuma. Dacă aveți probleme cu fierea și vedeți că în timpul consumului vă deranjează, micșorați cantitatea, dar nu renunțați. Conține foarte multă vitamina K, care este un opritor de hemoragii, vitaminele A și C. Este bun inclusiv pentru oprirea îmbătrânirii ochilor.
Îl găsiți în plafar, sub formă de semințe și frunze. Vara, dacă îl vedeți în grădină la cineva, cereți-i să îi taie frunzele, să le puneți în salată.
În special femeile gravide să-l ia, pentru că se spune că patru frunze cât palma conțin o pastilă de antioxidant de acid folic, doza pe care ar lua-o o femeie însărcinată”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.
Pe aceeași temă: Planta care curăţă plămânii şi închide rănile. Lidia Fecioru: "Se foloseşte ca infuzie sau compresă"
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News