Sucul care te scapă de celulită și e plin de antioxindați. Este considerat a fi elixirul tinereții pentru toate femeile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Florentina Opriș a vorbit despre beneficiile impresionante pe care le are sucul obținut din niște citrice extrem de comune. 

Există un aliat extrem de important pentru femeile ajunse la menopauză, care, în aceeași măsură, te poate scăpa și de celulită și îți poate genera doza zilnică de vitamine necesare pentru organism. Florentina Opriș, prezentatoarea de la Kanal D, spune că obișnuiește să-l consume zilnic, întrucât conferă un set de beneficii extrem de importante. Concret, este vorba despre sucul de grapefruit, care, pe lângă aceste avantaje, mai este și delicios și foarte revigorant, perfect pentru zilele caniculare. 

„Știai că sucul de grapefruit vine în ajutorul tău în ceea ce privesc problemele de menopauză și premenopauză? O să-ți spun cum mi-am pregătit băutura, pentru că se face foarte simplu, dar până atunci vreau să-ți spun că te ajută din punct de vedere hormonal, te scapă de acele stări de depresie și de anxietate și îți dă un boost de energie. Atunci când vorbim de celulită, care este mai prezentă în viețile noastre în perioada de premenopauză și menopauză, tot sucul de grapefruit îți vine în ajutor.”, a spus Florentina Opriș pe rețelele de socializare. 

Citește și: Mario Popescu, alimentele pe care trebuie să le consumi neapărat pe caniculă. Hidratează cel mai bine și au un procent uriaș de apă

Cum prepară Florentina Opriș această băutură

Așadar, vedeta spune că acesta este un adevărat elixir pentru tinerețe, întrucât aportul important de antioxidanți și de vitamine pot face minuni. Astfel, dacă vrei și tu să prepari aceeași băutură pe care o consumă Florentina Opriș, trebuie să pui 200 de ml de apă și sucul de la un grapefruit.

„Are un conținut foarte mare de antioxidanți, un elixir al tineriții fără bătrânețe, care are un aport mare de vitamine C, care îți dă acea energie de care tu ai nevoie peste zi. Pregătește-ți și tu un pahar de suc de grapefruit așa cum mi-am făcut și eu și bucură-te de gustul lui, dar mai ales de proprietăți lui în fiecare zi.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: De ce trebuie să mănânci zilnic ciocolată neagră. Florentina Opriș: „Conține acele substanțe de care tu ai nevoie”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florentina Opris (@florentinaopris)


Mihaela Bilic, îndemn pentru femeile aflate la menopauză

Și Mihaela Bilic vorbea în trecut despre această etapă importantă din viața unei femei, oferind doamnelor mai multe sfaturi importante în acest sens.

„Menopauza este un subiect de care se vorbește prea puțin, deși este o etapă naturală și obligatorie din viața oricărei femei. Te simți diferită și ești percepută diferit și de familie și de societate, nu mai contezi ca femeie în ochii celor din jur. Menopauza este privită ca un stigmat, când ar trebui să fie o nouă etapă din viață.

Acordați-vă atenție, timp și grijă. Respectați-vă corpul și ajutați-l să depășească cât mai ușor aceste schimbări. Aduceți din exterior hormonii pe care nu-i mai poate sintetiza și fără de care nimic nu poate funcționa. Totul este permis și recomandat: tratament de substituție hormonală, alimentație echilibrată, mișcare regulată, ritualuri de înfrumusețare, produse dermato-cosmetice adaptate, masaje de relaxare, yoga sau Pilates, somnul de după-amiază, timp mai mult alocat pentru hobby-uri sau activități în natură, coafor, machiaj și ținute vestimentare în care să vă simțiți atrăgătoare.”, spunea în trecut și Mihaela Bilic, pe rețelele de socializare.

Citește și: Supa cremă de ceapă verde, aliatul siluetei: „Elimină apa din țesut și accelerează arderea grăsimilor”. Este considerată medicament pentru organism



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel