Sucul natural care ajută la tratarea răcelilor. Lidia Fecioru: „Se bea de trei ori pe zi, după masă”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este sucul care ajută la tratarea răcelilor.

Toamna și-a intrat oficial în drepturi, iar răcelile și alte boli sezoniere încep să își facă simțită prezența. Odată cu venirea sezonului rece, organismul este pus la încercare din cauza schimbărilor bruște de temperatură, a umidității ridicate și a presiunii din atmosferă. Aceste condiții meteorologice caracteristice sezonului rece pot afecta sănătatea, în special pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit, astfel că vremea rece favorizează apariția mai multor boli de toamnă.

Sistemul respirator este adesea primul afectat, virusurile și bacteriile având condiții ideale pentru a se multiplica și a provoca infecții. Pe lângă răcelile obișnuite, bronșitele, faringitele și alte afecțiuni respiratorii se manifestă mai frecvent în această perioadă. Pentru a preveni și trata aceste probleme de sănătate, remediile naturale sunt tot mai căutate de cei care vor să evite medicamentele sau să își completeze tratamentul clasic. 

Te-ar putea interesa și: Semnele care îți arată că ai o legătură spirituală cu cineva. Lidia Fecioru: „Universul ne scoate în cale întotdeauna aceste persoane”

Sucul natural care ajută la tratarea răcelilor. Lidia Fecioru: „Se bea de trei ori pe zi, după masă”

Printre remediile naturale care ajută la combaterea acestor afecțiuni se află sucul de ceapă, cunoscut pentru beneficiile sale în tratarea răcelilor și problemelor respiratorii. Potrivit Lidiei Fecioru, sucul de ceapă amestecat cu miere poate fi un aliat de nădejde. Amestecul, preparat în proporție de unu la unu (o lingură de suc de ceapă cu o lingură de miere), este recomandat de trei ori pe zi, după mese, timp de zece zile, pentru a obține rezultate vizibile.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul. Lidia Fecioru „Bem câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă”

Acest remediu nu doar că ajută la curățarea bronhiilor, dar contribuie și la reducerea tensiunii arteriale și la eliminarea nisipului din rinichi. În plus, pentru persoanele care se confruntă cu nasul înfundat în timpul răcelii, o altă utilizare a sucului de ceapă constă în ungerea interiorului nasului cu ajutorul unui bețișor de urechi înmuiat în suc.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru - leacul zilei. Cum preparăm acasă uleiul de sunătoare. Este ideal pentru mai multe probleme ale organismului

„Ceapa este o minunăție. Tușim și ne rămân bronhii încărcați și avem o tuse încărcată. Sucul de ceapă este bun în special în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii. 

Se amestecă sucul de ceapă cu miere, într-o proporție de unu la unu (o lingură de suc de ceapă cu o lingură de miere), și se consumă de trei ori pe zi, după masă, la 15 minute, timp de zece zile pentru a vedea rezultate. 

Acest amestec ajută la curățarea bronhiilor, la reducerea tensiunii arteriale și la eliminarea nisipului din rinichi.

De asemenea, când suntem răciți și ni se înfundă nasul, se ia un bețișor de urechi şi se înmoaie în suc de ceapă pentru a unge interiorul nasului”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel