Suma uimitoare pe care o câștigă Snoop Dogg zilnic pentru acoperirea Jocurilor Olimpice de la Paris

Data publicării:
Facebook, Unsplash.com / Snoop Dogg
Descriere foto: Facebook, Unsplash.com / Snoop Dogg

Suma incredibilă pe care Snoop Dogg o câștigă pentru colaborarea cu NBC la Jocurile Olimpice a fost dezvăluită în rapoarte.

Snoop Dogg a fost prezent peste tot la Jocurile Olimpice - a fost văzut în echipament complet de echitație, primind lecții de înot de la Michael Phelps și acționând ca analist de rugby, printre alte activități.

Interpretul a susținut echipa SUA și are un contract cu NBC pentru a furniza conținut și comentarii pe toată durata Jocurilor.

NBC susține că a avut 35,4 milioane de telespectatori în duminica din mijlocul Jocurilor - mai mult decât dublul numărului de telespectatori în aceeași zi la Jocurile Olimpice de la Tokyo - Snoop fiind foarte apreciat de fani.

Acum, două rapoarte au oferit o privire asupra câștigurilor sale impresionante, care ar fi invidia oricărui star sportiv, notează Daily Mail.

Henry McNamara, unul dintre cei mai influenți tineri antreprenori din lume, conform Forbes, a afirmat că a auzit de la un executiv NBC că Snoop primește 500.000 de dolari pe zi, plus cheltuieli.

Între timp, presa germană Bild a raportat că Snoop ar putea câștiga până la 15 milioane de dolari în timpul Jocurilor, având inclus în contract și un bonus de rating TV.

Este un salt imens pentru NBC, care în 2014 a securizat un contract de difuzare de 4,5 miliarde de lire sterline până în 2032 cu Comitetul Olimpic Internațional.

Totuși, Snoop nu este complet nou în acest domeniu. În urmă cu trei ani, la Tokyo, el și comediantul Kevin Hart au oferit comentarii exclusive pentru Peacock.

Acoperirea olimpică a generat "zeci de milioane de vizualizări" pentru NBC în 2021, a afirmat producătorul executiv și președintele pentru producția olimpică a NBC, Molly Solomon.

"Performanța sa i-a câștigat lui Snoop un loc ca Special Correspondent la Paris. Nu știm ce se va întâmpla în fiecare zi, dar știm că va adăuga o perspectivă unică emisiunii noastre de primetime reimaginată pentru Jocurile Olimpice," a spus Solomon.

El a fost deja în centrul multor momente virale.

Snoop Dogg a avut o reacție uimitoare la performanța de calificare a Simonei Biles la gimnastică feminină. Snoop Dogg a purtat un tricou cu fața legendei gimnasticii Simone Biles imprimată pe el.

El a fost uimit de performanța lui Biles și o imagine hilară l-a surprins ridicându-și ochelarii de soare pentru a-și dezvălui expresia.

El a fost, de asemenea, unul dintre purtătorii torței olimpice într-o scurtă alergare în jurul Stade de France.

Însă, telespectatorii care l-au urmărit pe Snoop - al cărui nume real este Calvin Cordozar Broadus Jr. - s-au gândit imediat la altceva asociat cu rapperul, pe măsură ce torța ardea la un capăt: un joint de cannabis.

Acest lucru a generat un val de glume pe rețelele sociale, pe măsură ce internauții au manipulat imaginile pentru a schimba torța cu un joint supradimensionat, iar un caricaturist l-a desenat chiar pe Snoop trăgând din torță.

Luni, el a cântat pe scenă - incluzând piese precum "Drop it Like It's Hot" - în fața echipelor de baschet ale SUA și a diferitelor celebrități într-un eveniment numit "A Celebration of Olympic Basketball".

Pentru a marca 50 de ani de baschet al echipei SUA, au fost prezenți LeBron James, Steph Curry, Kevin Durant și Carmelo Anthony.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel