„Suntem pregătiți să ne luăm”. Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian: „Vrem să ajungem la biserică”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose a făcut dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian. Artista este mai pregătită ca niciodată de marele eveniment și a dat detalii despre cum ar vrea să arate cea mai importantă zi din viața ei.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și au împreună un băiațel minunat, pe Sasha. Deși sunt destul de discreți cu relația lor, fanii așteaptă cu nerăbdare ziua în care artista va îmbrăca rochia de mireasă, iar regizorul costumul de ginere.

„Suntem pregătiți să ne luăm”. Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian: „Vrem să ajungem la biserică”

„Când va avea loc nunta dintre Theo Rose și Anghel Damian?” este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Theo Rose a vorbit despre căsătorie, dar și cum ar vrea să arate cel mai important moment din viața lor de cuplu. Artista a mărturisit că nu au stabilit încă data, dar și-ar dori o nuntă restrânsă, iar cununie civilă și cea religioasă să aibă loc în aceeași zi.

Cât despre petrecerea de nuntă, Theo Rose a precizat că nu va exista, ci va organiza o masă în familie. Cu toate acestea, din cauza programului încărcat, cei doi nu au avut timp să organizeze nimic până acum, dar se gândesc ca în viitorul apropiat să-și unească destinele.

„Noi suntem pregătiți să ne luăm, dar timp nu aveam. Oricând s-ar întâmpla, mergem la starea civilă și la biserică cu nașii, părinții și cam asta o să fie nunta, adică o masă în familie. Nu ne-ar lua mult, dar nu vrei să știi cum arată programul nostru acum. Anghel filmează ziua la Tătuțu, seara la alt film, adică noi ne vedem în somn. Ne vedem dormind.

Nu mă gândesc la actul în sine, nu cred că despre asta este vorba. Noi vrem mai degrabă să ajungem la biserică. Pentru asta o facem. Noi simțim că ne-am găsit unul pe altul. La biserică am ajuns cu Sasha, copilul este botezat de la o lună”, a spus Theo Rose, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță, înlocuit în emisiunea sa. Prezentatorul TV nu a apărut pe micul ecran, după moartea tatălui său: „Prietenul meu trece prin momente dificile” / Foto

Cine va cânta la marele eveniment din viața lor: „Va fi invitat. Pot să-i spun lui să nu cânte?”

Dacă Theo Rose și Anghel Damian nu știu exact când vor face marele pas, un lucru este cert, cine va cânta la nuntă. Unul dintre artiștii care vor face atmosferă la marele eveniment din viața lor de cuplu este Horia Brenciu. Celelate detalii rămân încă de discutat.

„Nu știu cine cântă la nuntă. Și dacă m-am gândit, eu nu mai pot să zic pentru că eu îl am pe Horia Brenciu, care va fi invitat. Pot să-i spun lui Horia Brenciu să nu cânte? Noi nu am vorbit nici despre nași. Nu știm cine sunt nașii. Lucrurile atât de lipsite de organizare sunt. Nu am discutat. Anghel nu este atât de diferit față de mine, el știe piesele mele pe de rost”, spunea artista în podcastul moderat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: „Sarcină ușoară”. Viviana Sposub, prima reacție după ce s-a zvonit că e însărcinată: „Nu am primit niciodată atât de multe felicitări”

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești, anunț șoc. Artistul a recunoscut pe scenă că este tatăl a doi copii: „Este un moment emoționant pentru mine” / Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel