Care este supa considerată de 100 de ori mai bună decât un antibiotic.
Supele sunt considerate bune în general, atât pentru digestie, cât și pentru răceală.
Ei bine, probabil cunoașteți bine usturoiul, deoarece este un ingredient popular în bucătăria aproape tuturor culturilor din întreaga lume. Considerată o legumă sulfuroasă puternică, efectele usturoiului pot fi îmbibate într-o varietate de moduri, de la crud, la fermentat și sărat, până la capsulat sub formă de suplimente alimentare.
Calitățile nutritive ale usturoiului fac din el un aliment extrem de medicinal care are efecte pozitive asupra sănătății generale.
Beneficiile pentru sănătate ale usturoiului sunt confirmate de cercetări, care îl arată ca fiind un ingredient integral pentru combaterea bolilor degenerative, pentru construirea unui sistem de apărare puternic și sănătos și multe altele.
Cunoscând toate aceste beneficii ale usturoiului, e ușor de înțeles că supa de usturoi, care evident că are și mai multă cantitate de usturoi în ea, este mult mai bună și benefică.
Celebrul bucătar Adi Hădean a prezentat rețeta sa de supă de usturoi.
"Rețetă simplă, rezultat delicios. E un pic incomod să cureți atâta usturoi, dar merită.
Dacă vă întrebați cât usturoi? Răspunsul e cam opt căciulii. Lângă usturoi, ceapă, o țelină nu prea mare (are aroma puternică) și câteva fire de cimbrișor.
Cartofii sunt pentru a obține corpolența supei cremă. Piperul, uleiul de cânepă (puteți folosi orice ulei extravirgin) și roșiile uscate sunt podoabele acestei supe.
Citește continuarea pe DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News