Supă - cremă de praz. Cea mai delicioasă și sănătoasă rețetă

Data actualizării: | Data publicării:
Peter Douglas, pixabay
Descriere foto: Peter Douglas, pixabay

Supa - cremă de praz este una dintre cele mai fine și gustoase preparate. Este foarte ușor de făcut și poate fi servită atât rece, cât și caldă.

Iată cum se prepară această rețetă delicioasă: 

INGREDIENTE: 

2 bucati praz

1 ceapă

4-5 cartofi

20 g unt

1/2 litru apă

200 ml lapte

câteva fire de mărar

nucşoară

sare şi piper

 

MOD DE PREPARARE:  În oala de fiert supa se topeşte untul şi se pun prazul tăiat rondele şi ceapa tăiată peştişori. Se amestecă şi se lasă 10 minute să se înmoaie. Se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi rondele foarte subţiri. Se lasă 2 minute să se călească uşor.  Se adaugă sare, piper, nucşoară, lapte şi apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Apoi, se mixează ingredientele şi se aduce supa imediat la masă presărată cu mărar.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel