Supa "economica". O rețetă rapidă și inedită, perfectă pentru o zi de weekend. Iată de ce ingrediente aveți nevoie, dar și cum se prepară!
Nu este de râs, chiar există o supă ”economică”, notată de pe vremurile părinților și bunicilor noștri, atunci când nu se găsea totul la discreție, ca acum, când banul avea altă valoare, iar mâncarea era oferită cu rația, spun cei de la carteadebucateamamei.ro
Rețeta este una simplă, rapidă și extrem de gustoasă.
2 linguri de ulei
1 ou
200 g de făină
1 ceapă mică
1 legătură de pătrunjel verde
1. Se ia un ou și se mestecă cu făină și sare, până se obține un aluat tare. Se taie tăiței după dimensiunile preferate și se lasă la uscat cel puțin o oră.
2. Când tăițeii sunt gata, se pune un vas cu apă și o linguriță de sare la fiert.
3. Separat, se taie o ceapă mică și se pune la prăjit.
4. În apa pusă deja la fiert se pune ceapa prăjită, iar după aproximativ 15 minute se adaugă și tăițeii la fiert pentru încă 15 minute.
5. Se adaugă un praf de delicat sau sare, piper și pătrunjel tăiat mărunt.
Preparatul este gata în cel mult o oră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News