Superluna Plină în Berbec pe 17 octombrie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Pe 17 octombrie, vom avea Superluna Plină în semnul Berbecului. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi zodiile cele mai afectate zodii.

Pe 17 octombrie, avem o Superlună Plină în semnul Berbecului. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, acest eveniment a produs foarte multă confuzie, mai ales în rândul astrologilor. 

„Acest eveniment a fost prezentat, de fapt, ca fiind o eclipsă, însă, de pe site-urile de specialitate, apare ca fiind «aproape eclipsă». Ea se petrece pe axa Berbec-Balanță, lângă Nodurile Lunare, așa că o numim Superlună Plină. Dacă ne gândim la amplitudinea acestui eveniment, el se comportă ca o eclipsă de lună. Luna Plină reprezintă apogeul unui nou ciclu lunar. Soarele este în Balanță și Luna în Berbec. Luna Plină vorbește despre o finalizare, despre renunțare, abandonare”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Luna Plină pe 17 octombrie - horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 14 - 20 octombrie. Zodia care are parte de abundență financiară

Care vor fi cele mai afectate zodii

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, acest eveniment afectează semnele cardinale. Vorbim despre: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acestea sunt semnele care încep anotimpurile din punct de vedere astronomic. Berbecul începe primăvara, Racul vara, Balanța toamna și Capricornul începe iarna, când avem echinocțiu și solstițiu. Deci se va forma o cruce pe semne cardinale.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 14 - 20 octombrie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea o perioadă excelentă din punct de vedere financiar

„Este un moment în care oriunde ne-am duce, nu ne iese. Luna este în careu cu Marte, care este însuși guvernatorul Berbecului. Ne vom da seama că am fost împotriva noastră, că am acționat împotriva principiilor și valorilor pe care le avem sau a ceea ce ne face nouă bine. Poate că i-am lăsat pe alții să intre în viețile noastre sau că am uitat cine suntem. Arhetipul Berbecului vorbește despre nou, despre începutul de primăvară, despre prospețime, ambiție.

Când Luna este în careu cu Marte, descoperim că ne-am făcut rău, că nu ne-am ascultat, că nu am fost atenți la ceea ce ne-am dorit cu adevărat sau că nu ne-am impus până acum. Luna este în careu și cu Pluto și ne arată luptele de putere. Luna va fi în conjuncție cu Chiron, un aspect de care trebuie să ne temem cel mai mult, pentru că atunci când avem acest asteroid în vedere, vorbim despre o durere pe care o putem duce până la infinit.

Chiron este precum o cheie, precum călcâiul lui Ahile, iar când vorbim despre arhetipul Berbecului, unde se petrece această Superlună  Plină, lângă Chiron, se vorbește despre individualitate, cine suntem noi, cicatricile noastre. Acest eveniment pentru unii dintre noi va veni precum o trezire sau ca o găleată de apă rece peste față. De asemenea, acest eveniment mai vorbește despre furie. Furia este una dintre emoțiile care ne ajută să construim, să mergem mai departe, să punem limite. Trebuie să facem ceva cu furia pe care o avem”, a mai precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel