Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram
Descriere foto: Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

La 11 ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu se află din nou în centrul unui conflict public, după ce celebrul designer a declarat că a topit verigheta fostei soții. Această dezvăluire a stârnit reacții, iar tatăl Iuliei i-a cerut acum designerului să returneze un cadou primit în urmă cu 18 ani, două mașini de cusut, motivând că acestea aparțin familiei lor.

Iulia şi Mihai Albu au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani, din anul 2004, până în 2013. Astfel, în urmă cu 11 ani, Iulia şi Mihai Albu s-au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici, confundată cu Iulia Vântur. Prezentatoarea TV a fost abordată de un bărbat la un eveniment: „De 8 luni de zile vorbim să facem lucruri” / Video

Deși au trecut atâția ani de la despărțire, cei doi continuă să se atace public și să se acuze reciproc, scoțând la iveală lucruri mai puțin știute de cei din jur. Recent, după ani de zile de la divorț, Mihai Albu a declarat public că nu mai păstrează niciun obiect care să-i amintească de fosta soție. Mai mult, el a precizat că după divorț, Iulia Albu i-a returnat verigheta, iar la rândul lui, a topit bijuteria și a făcut din ea altceva. Cât despre rochia de mireasă sau pantofi, celebrul designer a declarat că a uitat complet ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, Iulia a mărturisit că fostul ei soț i-a aruncat rochia de mireasă, creată de regretatul Răzvan Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Cristina Pucean, gest neașteptat după ce Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea. Ce a făcut dansatoarea / Video

Tatăl Iuliei Albu i-a cerut lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

După aceste decarații, se pare că lucrurile au escaladat, iar tatăl Iuliei Albu i-a cerut celebrului designer cadoul oferit în urmă cu aproape două decenii, când cei doi erau căsătoriți. Este vorba despre două mașini de cusut, pe care Mihai Albu le-a primit cadou de la fostul socru și care au devenit importante în atelierul său de creație. Tatăl Iuliei a invocat faptul că aceste piese provin din familia lor și că ar trebui să revină fiicei sale. Designerul a anunțat public, prin intermediul unei postări pe Facebook, că a decis să returneze mașinile de cusut.

Te-ar putea interesa și: Catrinel Sandu a răbufnit, după ce fostul soț, Gabriel Trifu, i-a adus mai multe acuzații: „Sunt niște declarații făcute din frustrare”

„Aceste două mașini de cusut le-am primit cadou de la fostul meu socru acum 18 ani. Deși inițial am fost circumspect în ideea de a le folosi, cu timpul au devenit piese importante în showroom-ul atelierului meu de creație. Cine mi-a trecut pragul în toți acești ani cu siguranță le-a remarcat. La intervenția bunicului Mikaelei, spunându-mi ca aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului și pentru ca au provenit din familia lor, ne-am gândit ca ar fi bine să i le fac cadou. Sunt încântat pentru că pot face un asemenea gest în speranța ca va fi apreciat și va aduce liniște în familiile noastre. Pace tuturor”, a scris Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel