Tavi Clonda a izbucnit față de Gabriela Cristea. Bărbatul o atenționeză pe prezentatoarea TV: „Asta îi reproșez. Am cam uitat...”

Data actualizării: | Data publicării:

Tavi Clonda o pune la punct pe soția sa. Aflați care sunt lucrurile pe care dorește să le vadă la Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au un istoric bogat încă din 2013 când au avut nunta și și-au spus „DA”. Cei doi trăiesc multe momente frumoase,a lături de fetițele lor, dar și vacanțe. De această dată, Tavi Clonda a venit cu o declarație care a stârnit foarte multe comentarii în rândul fanilor lor. Bărbatul a părut că se plânge de comportamentul soției sale. 

Vezi și: Fiicele Gabrielei Cristea, victimele bullyingului. Vedeta nu se teme de consecințele expunerii în online: „Am lucrat împreună cu directoarea grădiniței”

Vezi și: Gabriela Cristea, rețetă delicioasă de salată de vinete. Vedeta folosește un ingredient inedit, rar întâlnit în acest preparat

Vezi și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea plătesc o avere pentru poftele fetelor lor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”

https://media.spectacola.ro/image/202308/w800/gabriela-cristea-1_79461900.jpg

Tavi Clonda a izbucnit față de Gabriela Cristea

El transmite faptul că este deranjat de volumul de muncă cu care este preocupată Gabriela, aceasta nemaiavând timp pentru „momentele de cuplu”. Tavi atrage atenția asupra acestui comportament întrucât simte nevoia de organizare.

„Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.. Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.(...) Să își vadă mai mult și de soț, da?”,a declarat Tavi Clonda pentru Ciao.ro.

Vezi și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani. A gătit în prosop de baie, lucru care a înfuriat pe toată lumea: „Mâine vei găti dezbrăcată de tot”

Vezi și: Tensiuni în cuplul Gabrielei Cristea. Vedeta și Tavi Clonda s-au contrazis în public, fără perdea: „Nu da vina pe mine! E ultima oară când...”

S-au certat pentru că a gătit în prosop de baie?

Recent, Gabriela Cristea s-a filmat în timp ce gătește, doar că pe ea avea doar un prosop. Acest fapt a generat o întreagă serie de comentarii și critici din partea fanilor. Întrebarea rămâne cum a reacționat Tavi Clonda având în vedere acest eveniment și dacă este acesta un motiv în privința nevoii de „ organizare” pe care a prezentat-o mai sus.

Vezi și: Gabriela Cristea, fotografie rară în costum de baie. Tavi Clonda și-a surprins soția fără haine, pe plajele din Grecia

Vezi și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sumă exorbitantă plătită la supermarket. Care a fost reacția celor doi: „Ne-am ușurat bine de bani”

Publicul a fost alarmat de aparișia prezentatoarei.

„Doamne, să apari în live, cu un prosop pe tine!! Ferească Dumnezeu” / „Ar fi fost mai ok dacă aveai o altfel de ținută!” / Doamne cine ar zice că tu ești un om de televiziune” / Doamne ferește... Așa ai ajuns în bucătărie în prosop de baie, fără cuvinte” / „Mai acum câte zile a gătit în costum de baie, acum învelită în prosop de baie, mâine, poimâine va găti în costumul Evei, adică dezbrăcată de tot” / „Ar trebui să-și dea seama că nu este tot mai ok așa în Bucătărie cu toate că e la ea, măcar să nu se filmeze când este în asa zise ținute” / „Doamnă, la valoarea dumitale, totuși ar trebui să pui o haină pe corp nu să umbli cu un prosop.... Totuși nu-i igienic și nu-i frumos”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Gabriela Cristea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel