Tavi Clonda și Gabriela Cristea plătesc o avere pentru poftele fetelor lor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au dezvăluit cum reușesc să le țină sub control pe cele două fete, care își doresc în mod regulat noi jucării.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt doi părinți destul de indulgenți, care încearcă să le răsfețe cât mai mult pe cele două fetițe și să le îndeplinească toate poftele. În acest sens, micuțele au și o pasiune foarte mare, pentru care părinții celebri plătesc bani grei. Ambele adoră să primească păpuși, iar vedeta de la Kanal D spune că acasă au o adevărată colecție de astfel de jucării. Când vine vorba despre suma de bani care a fost cheltuită pentru aceste mici plăceri, Gabriela Cristea preferă să nu știe care este realitatea, întrucât valoarea este una ridicată, spune ea.

„Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro. Cumnata mea a venit la noi, la un moment dat, și s-a apucat să le strângă și să le numere. I-am zis: Dacă îndrăznești vreodată să îmi spui câte sunt…'. Mi-a spus: De ce?'. I-am zis: Pentru că în momentul în care o să îmi spui câte sunt, o să știu câți bani am cheltuit!”, a declarat Gabriela Cristea pentru Ego.ro.

Citește și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani. A gătit în prosop de baie, lucru care a înfuriat pe toată lumea: „Mâine vei găti dezbrăcată de tot”

Cum încearcă să le convingă să nu-și dorească o nouă jucărie

Ajunși la disperare, aceștia chiar au recurs și la anumite tactici prin care să le convingă pe cele două fete că nu au cum să le cumpere o altă păpușă. Aceștia încearcă să le explice în anumite situații că jucăriile nu sunt potrivite pentru vârsta lor fragedă, iar, în ultimă instanță, au încearcă să le explice acestora că nu sunt bani de jucării decât în ziua de salariu, adică o dată pe lună.

„Că nu e de vârsta lor, că nu e pentru copii sau e pentru copii mai mari. Am încercat să recurgem și la o altă metodă, nu știm dacă este bună sau nu: Este puțin prea scumpă și nu se merită!'. Nu prea ține asta, dar mai încercăm așa ușor. Uneori, când chiar este prețul exagerat, înțeleg.”, a  Tavi Clonda.

„Am început să instituim metoda: Mami, cumpărăm jucării doar o dată pe lună, când ia mami salariul!'. Apoi zic: Nu a luat mami salariul, nu, nu a luat!'. Le duc așa cât mai mult.”, a completat  și Gabriela Cristea, pentru sursa citată. 

Citește și: Tensiuni în cuplul Gabrielei Cristea. Vedeta și Tavi Clonda s-au contrazis în public, fără perdea: „Nu da vina pe mine! E ultima oară când...”

Ce carieră își doresc cele două fete

Chiar dacă acum se află încă la vârsta la care își doresc să experimenteze cât mai mult și nu și-au conturat încă ideea de meserie ideală, pe care să-și dorească să o practice pe viitor, Tavi Clonda spune că acestea s-au arătat în repetate rânduri a fi atrase de televiziune. Acest lucru nu ar fi de mirare, întrucât ambii părinți sunt celebri, iar ele au văzut zilnic exemplul acesta încă din prima zi de viață.

„Fetele își schimbă destul de des preferințele. O dată vor la televiziune ca mami, apoi vor cântărețe ca tati, apoi balerine sau pompieri. Sunt mici și se joacă acum. Dar le place televiziunea, mai nou cer și lavaliere, microfoane. Le-am cumpărat microfoane de cântat destul de profi că cele de jucărie nu le încântă că nu se aude deloc”, a spus Tavi Clonda pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel