„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Un adevărat scandal a pornit între Zanni și Jador, după ce artistul l-a acuzat pe cântărețul de manele că ar fi bătut-o cu bestialitate pe Oana Ciocan. Lovită, hărțuită și „cu ochii vineți de la lacrimi, legată de pat”, acestea sunt doar unele dintre acuzațiile pe care câștigătorul Survivor All Stars i le aduce lui Jador. Când a văzut declarațiile, cântărețul de manele a reacționat.

Un adevărat scandal a pornit în mediul online între Zanni și Jador. Artistul îl acuză pe cântărețul de manele de agresiune asupra Oanei Ciocan. Totul a pornit după ce Jador a scris pe pagina sa de Instagram că fosta sa iubită și-a găsit un alt partener în timp ce erau într-o pauză, ba chiar el ar fi văzut-o la masă cu un alt bărbat, dar, cu toate acestea, luptă să o recâștige. 

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , a mărturisit Jador, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Radu Vâlcan a ajuns pe mâinile medicilor. Prezentatorul TV a primit rezultatul analizelor medicale, după ce s-a testat de cancer: „Nu este un subiect tocmai confortabil”

„Ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Ești un gunoi de om”

Postarea a fost văzută și de Zanni, care nu s-a abținut și a făcut acuzații grave la adresa cântărețului de manele. Câștigătorul Survivor All Stars 2024 a luat foc și a dezvăluit detalii șocante, susținând că Oana Ciocan ar fi fost hărțuită, bătută și umilită de Jador, în timp ce el se prezenta public drept un bărbat îndrăgostit. Fosta Războinică ar fi stat acasă, cu „ochii vineți de la lacrimi, legată de pat”. Mai mult, el a mărturisit că a vorbit personal cu Oana Ciocan, care i-a mărturisit cât de mult a suferit în relația cu artistul.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignorăm. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot”, a scris Zanni la postarea lui Jador.

Te-ar putea interesa și: „Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Comentariul lui Zanni a fost văzut de mii de oameni, printre care și de Jador, care s-a enervat teribil văzând acuzațiile lansate de fostul său coleg de la Survivor All Stars. Cântărețul de manele nu a negat cele spune se Zanni, însă a afirmat că nu va tolera astfel de acuzații grave și l-a amenințat pe câștigătorul Survivor All Stars cu bătaia.

„Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi, că te sparg. Caz social ce ești”, i-a spus Jador lui Zanni, în mediul online.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel