Tensiuni în cuplul Gabrielei Cristea. Vedeta și Tavi Clonda s-au contrazis în public, fără perdea: „Nu da vina pe mine! E ultima oară când...”

Data publicării:
Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au surprins fanii cu o discuție mai aprinsă, desfășurată pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales anul acesta să petreacă vacanța de vară în afara României, Grecia fiind destinația care i-a încântat cel mai mult pe cei doi. Așadar, împreună cu cele două micuțe ale lor, aceștia au petrecut câteva zile de vis, împărtășind adesea cu fanii lor cele mai importante momente pe rețelele de socializare. Totuși, pentru a demonstra că lucrurile nu sunt mereu lapte și miere și chiar și la ei se pot instala situații de criză, artistul a dezvăluit pe rețelele de socializare un moment în care se contrazicea cu soția sa. 

„Iubire, nu sunt pașapoartele la mine în geantă!”, i-a spus Gabriela Cristea lui Tavi Clonda. „Cum să nu fie? Ți-am zis că tu ai toate actele, banii și tot!”, a reacționat el.

„Nu da vina pe mine! Ți-am dat tot! Vrei să desfac toată mașina acum? Ți-am zis că ți-am lăsat ție toate actele și banii, actele adică și pașapoartele!”, a mai adăugat artistul. „Deci e ultima oară când îți dau ție portofele și acte! Mereu zic asta și tot ție ți le dau. De ce ți le-am dat ție”, a conchis Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, fotografie rară în costum de baie. Tavi Clonda și-a surprins soția fără haine, pe plajele din Grecia

Secretul unei căsnicii de succes

Chiar dacă uneori se mai instalează și momente de panică și de criză în relația celor doi, de regulă, armonia plutește în aer, iar asta o confirma recent Gabriela Cristea. Vedeta spune că încearcă zilnic alături de partenerul ei de viață să clădească o relație din ce în ce mai bună, care să le influențeze pozitiv și celelalte aspecte ale vieții.

„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră, pentru că noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul. Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe, și dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine, pentru că ne sprijinim unul pe celălalt. Am înțeles asta în timp și lucrăm în fiecare zi la acest aspect. Nu ne iese în fiecare zi, dar dacă dintr-o săptămână ne ies șase zile, atunci eu cred că ieșim pe plus în relația cu familia noastră.”, spune Gabriela Cristea, potrivit viva.

VEZI și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sumă exorbitantă plătită la supermarket. Care a fost reacția celor doi: „Ne-am ușurat bine de bani”

Cum mențin aprinsă flacăra pasiunii

Există însă și un truc prin care reușesc să țină aprinsă flacăra pasiunii, după ani buni de relație. În acest sens, cei doi își dedică cel puțin o dată pe lună un moment intim, doar pentru ei doi, în care lasă fetele acasă și pleacă într-o destinație nouă, în care să nu aibă parte de telefoane sau de alți factori externi, care le-ar putea perturba liniștea.

„Flacăra pasiunii se menține împreună cu partenerul, iar noi avem flacără suficientă. (...) Este foarte importantă intimitatea dintre cei doi soți. Mai nou, de puțină vreme, am hotărât ca un weekend pe lună să fie weekendul părinților, în care fetele stau undeva, la bunica, la Paula și la Gelu, la nași, în diverse locuri unde reușim noi să le plasăm, și să mergem și să ne ocupăm doar de noi doi. Efectiv, închidem telefoanele și doar în situații extreme, dacă se întâmplă ceva cu fetele, ceea ce, Slavă Domnului!, nu s-a întâmplat până acum, să ne sune și să aflăm despre fete. În rest, de sâmbătă de la prânz și până luni la prânz, când mergem să luăm fetele, cu ghilimelele de rigoare, nu dorim să știm decât despre noi doi.”, a continuat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel