Tensiuni mari pe Insula Iubirii: Andrei s-a îndrăgostit, Robert nu o mai vrea pe Bianca. Nici între Iustina și Cornel lucrurile nu sunt roz

Data publicării:
Sursa foto: Captura video
Descriere foto: Sursa foto: Captura video

Situația pe Insula Iubirii nu este deloc bună. Ispitele pare că își fac bine treaba, astfel că unii concurenți le-au căzut pradă. Relații vechi se termină și altele noi încep.

Marți a plecat primul cuplu de la Insula Iubirii și, pe lângă acest aspect, tot mai mulți concurenți încep să se îndrăgostească. Sau să se dezîndrăgostească, mă rog.

Episodul de aseară a început cu fețe noi, Claudiu și Simona, un lucru care a adus îngrijorări în rândul concurenților deoarece asta înseamnă că unul dintre cuplurile deja aflate în competiție va pleca acasă. 

Cristina, dezamăgită total de Andrei, aproape că a părăsit emisiunea. Bine, are și motive, sunt căsătoriți de 9 ani, iar el s-a îndrăgostit de Diandra în doar câteva zile. I-a făcut și declarații de dragoste ispitei: "Ai reușit să-mi arăți cel mai frumos lucru. Cea mai frumoasă parte din viața mea”. A și sărutat-o, pe întuneric, până să pună cameramanii reflectorul pe ei. "Aia e, îmi asum", a spus Andrei când a fost prins în fapt.

Robert, băiatul cu pisicile, vrea să se despartă de Bianca pentru că îl "vorbește urât pe la spate". Dacă derulăm puțin, măi Robert, Bianca vorbea frumos despre tine până să pui mâna pe o ispită. Înțelege-o și tu, e supărată.

Între Cornel și Iustina lucrurile nu par să meargă foarte bine. Cornel s-a lăsat ispitit, Iustina și-a dat inelul jos și a spus că vrea să i-l trimită la vilă. S-a răzgândit ulterior, vrea să-l amaneteze. Și-a înecat amarul în alcool, a dat shot după shot, dar nu înainte de a-i transmite iubitului ei: "Cornel, uite aici ce femeie pierzi". Când alcoolul și-a făcut efectul, Cornel nu mai însemna nimic pentru ea, a început să îl descrie în fel și chip. A doua zi regreta, dar ce părere va avea Cornel al ei când va vedea imaginile și când va auzi cum i-a vorbit?

Rareș a ieșit la date, la fel ca iubita lui Daiana, doar că în cazul ei nu a decurs totul la fel de bine ca în cazul lui. El s-a distrat, ea nu, pentru că își dorește să plece acasă. Se pare că Rareș nu a respectat întru totul regulile stricte impuse de Daiana, iar lucru acesta a deranjat-o.

În următorul episod aflăm și cine pleacă de pe Insula Iubirii. Ispitele masculine au decis deja, cărțile sunt aruncate. Ce se va întâmpla, încă nu știm, însă tensiunea dintre cupluri va fi din ce în ce mai ridicată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Tudor Polojan | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel