Teo Trandafir a reacționat, după ce Jador a fost acuzat de Zanni că a bătut-o pe Oana Ciocan: „Eu sunt subiectivă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir a comentat recent acuzațiile grave aduse lui Jador de către Zanni, care susține că artistul ar fi agresat-o pe Oana Ciocan. Prezentatoarea TV a recunoscut că este subiectivă în acest caz.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Zanni îl acuză pe Jador de agresiune și hărțuire față de Oana Ciocan. Acuzațiile au venit la scurt timp după ce cântărețul de manele a scris în mediul online că ar vrea să ia legătura cu femeia cu care spera să ajungă în fața altarului, doar că în timpul pauzei lor, tânăra și-ar fi găsit pe altcineva, ba chiar el ar fi văzut-o la masă cu un alt bărbat.

Postarea a fost văzută și de Zanni, care a luat foc și nu s-a putut abține să nu comenteze și a făcut acuzații grave la adresa cântărețului de manele. Câștigătorul Survivor All Stars 2024 a mărturisit că Oana Ciocan ar fi fost hărțuită, bătută și umilită de Jador, în timp ce el se prezenta public drept un bărbat îndrăgostit. Potrivit declarațiilor lui Zanni, tânăra ar fi stat acasă, cu „ochii vineți de la lacrimi, legată de pat”. El a mărturisit că a vorbit personal cu Oana Ciocan, care i-a mărturisit cât de mult a suferit în relația cu artistul.

Jador nu a tăcut, iar când a văzut ce a spus Zanni despre el, a răbufnit în mediul online, afirmând că nu va tolera astfel de acuzații grave și l-a amenințat pe câștigătorul Survivor All Stars cu bătaia. „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi, că te sparg. Caz social ce ești”, i-a spus Jador lui Zanni, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Teo Trandafir a reacționat, după ce Jador a fost acuzat de Zanni că a bătut-o pe Oana Ciocan

În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, prezentatoarele TV Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat subiectul. 

Ilinca Vandici: Situația este destul de complicată.

Teo Trandafir: Jador nu era cu Oana?

Ilinca Vandici: Ei au participat la concurs. Oana s-a întâlnit cu altcineva. A iesit la masă, la o cafea, cu un alt băiat, Jador zice că i-a văzut. Jador postează pe rețelele de socializare un mesaj de dragoste, unde zice că s-a întâmplat treaba asta, că Oana a mers mai departe, că el a văzut-o la masă cu un alt bărbat, dar că, atenție, el va lupta în continuare pentru  dragostea ei și, deși e blocat peste tot, speră că Oana va vedea acest mesaj. E, la bezeaua asta frumoasă de mesaj vine Zanni.

Teo Trandafir: Din ce i s-a tras lui Zanni? De ce a intervenit?

Ilinca Vandici: Din ce i s-a tras? Păi Zanni, fiind prieten cu Oana, pare că are informații directe de la Oana cum că ar fi fost agresată, abuzată fizic și emoțional de către Jador. Jador este acuzat de Zanni că vine cumva și încearcă el să îndulcească lucrurile, dar realitatea este extrem de dură. Nu este de râs și de glumă aici. Nu știm care este adevărul.

Teo Trandafir: Presupun că Jador se va apăra dacă nu e așa.

Ilinca Vandici: Mesajul lui Zanni e greu tare.

Teo Trandafir: Asta cu ochiul și cu patul (n.r. acuzațiile aduse de Zanni)... nu știu ce să zic. Dar Jador nu a zis nimic?

Ilinca Vandici: A venit și Jador cu un răspuns la a aceste afirmații. Au fost acuzații, reacții și instigări și de o parte și de alta. Bine, se știe că Zanni și Jador nu au fost folarte apropiați și extrem de buni prieteni, dar, repet, se fac niște acuzații grave în spațiul public.

Te-ar putea interesa și: Detalii halucinante în scandalul de agresiune asupra Oanei Ciocan! Zanni aruncă bomba: „S-au împăcat deja. Am întrebat-o dacă o amenință”

„Eu sunt subiectivă. Zanni luptă ca un leu dacă are o cauză”

Teo Trandafir a recunoscut că este subiectivă în acest caz, având în vedere că are o relație specială cu Zanni. Prezentatoarea TV a subliniat că acesta luptă pentru ceea ce consideră corect, chiar dacă uneori poate exagera.

Ilinca Vandici: Dar tu îi cunoști pe amândoi, atât pe Jador, cât și pe Zanni. Eu nu îi cunosc. Ce zici?

Teo Trandafir: Eu sunt subiectivă la treaba asta și nu pot să mă apuc să...

Ilinca Vandici: De ce? Pe care îl iubești?

Teo Trandafir: Nu pot să compar, sunt diferiți, dar o relație specială am cu Zanni.

Ilinca Vandici: Și, cunoscându-l pe Zanni, este un om care exagerează?

Teo Trandafir: Nu, dar sare ca ars.

Ilinca Vandici: Asta înțeleg că sare, dar lucrul pe care îl prezintă, îl spune obiectiv?

Teo Trandafir: În funcție de circumstanțe, adică vede circumstanța. În viața lui a fost nevoit să vadă circumstanțele și luptă ca un leu dacă are o cauză. Nu știu dacă în momentul ăsta, relația lui Jador este pentru el o miză. El a făcut-o, cred, din solidaritate pentru Oana.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel