Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Show-ul lui Teo Trandafir a avut o reacție înfocată asupra anunțului anului: căsătoria dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Era un moment așteptat de mulți fani, mulți speculând acum cât de fastuos va fi evenimentul.

Informația a fost făcută publică chiar ieri, iar Teo a vorbit despre relația dintre cele două vedete, lăudându-l pe Gheorghiță pentru profesionalismul și carisma sa din plin.

„Păi de ce crezi că l-a ales?”

„Păi de ce crezi că l-a ales pe domnul Valeriu Gheorghiță? Eu l-am cunoscut pe domnul Valeriu Gheorghiță! Eu l-am cunoscut pe el la televizor și mi-a făcut o impresie absolut fantastică. Mi s-a părut frumos, deștept, în ciuda faptului că avea emoții că era cu doamna Teo care smulge capetele invitaților, ceva rău, s-a descurcat minunat. Era într-un moment cu pandemia, cu vaccinarea, toată lumea sărea atunci, dar el a știut să gestioneze absolut minunat și am rămas așa…vezi, dacă acum l-a luat Monica”, a spus Teo Trandafir, în emisiunea ei.

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Această revelație a stârnit un val de entuziasm și curiozitate în rândul fanilor și al presei. Monica Bîrlădeanu, cunoscută actriță și personalitate TV, și Valeriu Gheorghiță, medicul care a fost în prim-plan în timpul campaniei de vaccinare din România, formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc. Teo Trandafir a continuat să speculeze despre durata relației lor: „De cât timp sunt ei doi împreună?”.

Teo a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Valeriu Gheorghiță, amintind despre cum a gestionat cu brio presiunile uriașe în timpul pandemiei și campaniei de vaccinare. „Mi s-a părut frumos, deștept...”, a spus ea, amintindu-și cum l-a cunoscut pe medic în emisiunea ei. Este evident că Gheorghiță a lăsat o impresie puternică nu doar asupra Monicăi, ci și asupra celor care l-au urmărit în acele momente cruciale.

Reacția publicului

Reacțiile nu au întârziat să apară. Fanii celor doi și-au exprimat entuziasmul pe rețelele sociale, felicitându-i și urându-le fericire. De asemenea, presa a început să speculeze despre cum ar putea arăta nunta anului și cine ar putea fi invitații de seamă.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt, fără îndoială, un cuplu deosebit. Monica este cunoscută pentru cariera sa strălucită în televiziune și film, fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Valeriu Gheorghiță, pe de altă parte, a devenit o figură publică importantă datorită rolului său în campania de vaccinare, câștigând respectul și admirația publicului.

Pe măsură ce vestea se răspândește, așteptările sunt mari. Cu siguranță, nunta lor va fi un eveniment grandios, iar detaliile vor fi urmărite cu sufletul la gură de toți cei care îi admiră.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel