Teo Trandafir, declarații fără perdea despre culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Simt că o să dureze un pic, după care se despart. El a iritat-o”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D. Sursă foto: Instagram/Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D. Sursă foto: Instagram/Bianca Drăgușanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să fie un carusel cu despărțiri și împăcări. După ce au declarat că separarea lor este definitivă, cei doi au fost surprinși recent împreună. Prezentatoarea TV Teo Trandafir a oferit declarații despre culisele împăcării dintre cei doi.

Încurcate sunt căile dragostei între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Spuneau că nu mai poate fi vorba niciodată despre o împăcare, însă dovezile spun cu totul altceva. Deși au trecut prin numeroase împăcări și despărțiri, se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt, chiar dacă erau convinși că această separare va fi ultima.

În urmă cu câteva zile, chiar dacă au încercat să fie discreți, cei doi au fost surprinși de paparazzi unul în compania celuilalt. Au dat uitare vorbelor grele pe care și le-au aruncat în spațiul public și au mai dat o șansă iubirii. Au luat masa la un restaurant din Nordul Capitalei, iar apoi au plecat separat din încăpere. Gabi Bădălău a ieșit primul din local, iar la câteva minute și Bianca Drăgușanu. S-au urcat în mașina afaceristului și au plecat împreună.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună? Teo Trandafir a vorbit despre o posibilă împăcare între cei doi

Te-ar putea interesa și: Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Teo Trandafir, declarații fără perdea despre culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Simt că o să derueze un pic, după care se despart. El a iritat-o”

Despre întâlnirea secretă au aflat și prezentatoarele TV Teo Trandafir și Ilinca Vandici, care au comentat pe larg subiectul în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2. Cea din urmă consideră că dacă între ei este vorba cu adevărat de o împăcare, aceasta nu va fi de lungă durată și vor ajunge, din nou, să se despartă.

Ilinca Vandici: Se spune că au negociat o posibilă împăcare: cerere și ofertă, ce m-a deranjat pe mine la tine în relația asta, ce te-a deranjat pe tine la mine în relația asta, cu ce putem trăi, cu ce nu putem trăi.

Teo Trandafir: Asta e negociere? Asta e împăcare, sora mea. Negociere înseamnă cât.

Ilinca Vandici: Și despre asta s-a speculat în presă de-a lungul timpului, cum că de fiecare dată când cei doi s-au despărțit sau Gabi a făcut ceva... hop a venit și un cadou de împăcare. nu știu dacă este cazul. S-a speculat, astea sunt speculațiile din presă, asta spunem și noi. Nu avem nicio dovadă în acest sens. 

Teo Trandafir: Te-a dus în Vitan. Acolo dacă mănânci o tentaculă de caracatiță ai scos suta de lei numai să te uiți.

Ilinca Vandici: Păi și acum unde vrei să mănânce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, la „împinge tava” la Eforie? 

Teo Trandafir: Nu își permit.

Ilinca Vandici: Care e părerea ta, ce simți tu? Eu simt că se împacă.

Teo Trandafir: Eu simt că o să dureze un pic, după care se despart. E o dragoste cu năbădăi. Ea e pasională, el e pasional. El a iritat-o, ea a suportat.

Te-ar putea interesa și: Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a dezvăluit când s-a produs, de fapt, despărțirea dintre ea și Cătălin Vișănescu: „Sunt relații care nu mai merg și trebuie să accepți”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel