Teo Trandafir, mesaj spumos pentru Gabi Bădălău. Omul de afaceri s-a afișat cu o nouă domnișoară, imediat după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Kanal D2/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Kanal D2/YouTube

Teo Trandafir și ilinca Vandici despică firul în patru pentru a afla care sunt motivele din spatele despărțirii Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău.

Teo Trandafir a aflat despre despărțirea definitivă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, iar omul de afaceri a fost văzut la petrecerea revistei VIVA! alături de noua sa iubită, Daria. În fața camerelor de filmat, Teo i-a transmis lui Gabi Bădălău un mesaj controversat.

Ce-i transmite Teo Trandafir lui Gabi Bădălău

Vestea că Gabi Bădălău a venit la petrecerea VIVA! la brațul noii sale iubite a ajuns și la urechile prezentatoarei Teo Trandafir, care a comentat știrea alături de Ilinca Vandici în emisiunea „Follow US” de la Kanal D2. La aceeași petrecere au participat și Teo Trandafir, Ilinca Vandici, precum și Bianca Drăgușanu, fosta parteneră a lui Gabi Bădălău, cu care acesta a avut o relație de patru ani.

Teo Trandafir: „Eu tot mă așteptam să se împace! Lasă, dragă, că Bianca cu Gabi Bădălău se împacă. Părerea mea e că și din partea lui a fost un mesaj ca să o facă pe Bianca să fiarbă. Pe Bianca eu o știu, e ușor de adus la punctul de fierbere dacă știi pe ce buton să apeși. Și el, domnul Gabi Bădălău, a venit cu 'preafrumoas'.

Ilinca Vandici: „Îți dai seama că a deranjat-o. Bianca e asumată, sinceră. Drept urmare, Bianca, dacă vrei să vorbești cu noi, suntem aici, sună-ne, caută-ne”.
Citeşte întreaga ştire: Mesajul lui Teo Trandafir pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Când ai luat-o, știai că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni, ai vrut-o”

Teo Trandafir: „O să spună, cu siguranță, același lucru, că n-a mai mers”. Ilinca Vandici: „Dar așa, la două săptămâni de la despărțire să te afișezi la un mare eveniment monden la braț cu altă domnișoară când știi că fosta e acolo”. Teo Trandafir: „Dar poate el nu știa!”. Ilinca Vandici: „Cum? Bianca e în fiecare an la petrecerile astea! Inclusiv Gabi cred că a fost de multe ori cu ea în ultimii ani, a însoțit-o el la petrecerea asta. Când erau împreună, bineînțeles. (…) Era clar că știa că Bianca va fi acolo. Eu cred că nu e întâmplător absolut nimic.”

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

Bianca Drăgușanu le are pe toate, mai puțin noroc în dragoste?

Moderatoarele emisiunii precizate anterior, Teo Trandafir și Ilinca Vandici, ar avea o nedumerire: dacă Bianca Drăgușanu e ocolită de noroc. Pe cât de frumoasă și inteligentă este, vedeta se pare că sfârșește tot singură.

Teo Trandafir: „Dar ție ți se pare că Bianca Drăgușanu nu are noroc în dragoste sau are pretenții prea înalte?”

Ilinca Vandici: „Eu asta cu noroc în dragoste nu, nu, nu. Îmi dă cu virgulă rău de tot. Ce treabă are norocul cu dragostea? Cred că toate se întâmplă la momentul la care trebuie să se întâmple. (…) Deschid acum portița către un alt subiect. Cât de greu e ca bărbat să-i faci față și să stai cu o femeie frumoasă, independentă!”

Teo Trandafir: „Dar nu știi ce ți-au luat? Scuze! Când ai luat-o pe Bianca Drăgușanu știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni! Păi, ai vrut-o!”

Ilinca Vandici: „Dar la început te atrage fizic, te atrage puterea asta, după care stând cu ea în casă și văzând că nu ai de unde să o apuci…” Teo Trandafir: „Dragi bărbați din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat. Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați. Deoarece, deodată se ridică armăsarul din ea”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Dan Capatos și Bianca Drăgușanu au răbufnit, în direct. Prezentatorul TV a luat-o la rost: „Să închidem subiectul! Băi, stai că mă enervezi!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel