Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la 19 ani: „Râd. Să fii mamaie…”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține și a avut o reacție la TV, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu, Mara, s-a căsătorit la doar 19 ani și e însărcinată.

Mara Ilinca Ancuța, fata celebrei prezentatoare de televiziune Raluca Moianu, în vârstă de 19 ani, s-a căsătorit civil cu Virgil Boglea în cadrul unui eveniment discret ce a avut loc în acest weekend, pe 28 septembrie. Le-au fost aproape cei dragi inimii lor, prietenii apropiați și familia. Proaspeții însurăței au întors toate privirile în ziua cea mare. Fiica Ralucăi Moianu, care este și însărcinată cu primul copil, a ales pentru ziua cea mare o rochie din dantelă, mini, cu umerii goi. Nici mirele nu a fost mai prejos. Pentru marele eveniment, el a purtat un costum maro, elegant, cu o eșarfă la gât.

Te-ar putea interesa și: Maria de la Insula Iubirii l-a dat de gol pe Marcel. Fosta ispită îi scria în timp ce era cu iubita lângă el. Armina a răbufnit când a văzut mesajele

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la 19 ani: „Râd. Să fii mamaie…”

În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, prezentatoarele TV Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat subiectul. „La 19 ani și însărcinată! Cam așa s-a măritat fiica Ralucăi Moianu, cunoscuta realizatoare de televiziune”, a spus Ilinca Vandici.

După ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la 19 ani, Teo Trandafir nu s-a putut abține și a reacționat. „Raluca Moianu e bunică! Jesus Christ! Mamaie!!! O să îl legene pe cel mic pe picioare! E fetiță, băiețel? Râd că nu sunt bunică încă, de aia râd. Eu o să o pun pe nepoata mea sau pe nepotul meu să îmi spună pe nume. Deci o să fie mamaie Raluca? Mamaie egal bunică. Știi că e frumoasă, deșteaptă și tânără. Și să fii mamaie…”, a spus Teo Trandafir, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Cum a reacționat Ilinca Vandici: „Cred că sarcina e mică! Oricum, cum să arăți la 19 ani? Mara e superbă, tânără, frumoasă!”

Ilinca Vandici le-a transmis felicitări proaspeților căsătoriți, urându-le tot binele atât pentru începutul vieții de cuplu, cât și pentru viitorul rol de părinți. Prezentatoarea a remarcat cât de bine a arătat Mara în ziua căsătoriei, subliniind eleganța și frumusețea tinerei în rochia sa albă, scurtă, care i-a pus în evidență silueta.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu a spus public marele regret pe care îl are din căsnicia cu Mădălin Ionescu: „Îmi pare tare rău”

„Nu, mă, nu e mamaie. O să fie bunică. E însărcinată fiica ei. Fiica Ralucăi Moianu, Mara, s-a căsătorit la doar 19 ani. Ideea e că au fost la Starea Civilă, ea purtând o rochiță scurtă, albă, foarte drăguță, soțul, un avocat de 33 de ani. Nu s-a prins lumea că e însărcinată până în momentul în care au ajuns la local unde au serbat fericitul eveniment și atunci au și făcut anunțul. Atunci au spus că Mara e și însărcinată. Cred că sarcina e mică! Oricum, cum să arăți la 19 ani? Mara e superbă, tânără, frumoasă! Casă de piatră!”, a adăugat Ilinca Vandici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel