Teo Trandafir, reacția neașteptată după ce Andreea Tonciu și-a „tras” bolid de 700.000 euro. Prezentatoarea TV nu s-a abținut

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: Instagram/Andreea Tonciu
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: Instagram/Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a provocat o adevărată senzație în lumea mondenă cu noua sa achiziție, un bolid de lux în valoare de 700.000 de euro. Teo Trandafir nu s-a putut abține și a avut o reacție neașteptată, punând la îndoială justificarea unei astfel de investiții exorbitante.

Andreea Tonciu a șocat pe toată lumea cu noua ei achiziție. Bruneta și-a cumpărat un bolid de lux de toată frumusețea, iar acum rupe străzile din Capitală. Noua sa mașină nu poate să treacă neobservată, ba dimpotrivă, atrage atenția ca un magnet, iar prețul este de-a dreptul fabulos.

Pentru noul său bolid, Andreea Tonciu a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de ... atenție, 700.000 de euro. Da, ai citit bine, 700.000 de euro, echivalentul a aproximativ șapte apartamente în București! Bruneta nu s-a uitat la bani atunci când a ales să-și achiziționeze mașina, considerând că este o investiție care merită fiecare cent.

Și nu, mașina nu este în rate, ci plătită integral! Andreea Tonciu a scos toți banii pe loc, lăsându-și fanii cu gura căscată. Se pare că vedeta nu doar că și-a împlinit un vis, dar a făcut-o în stil mare, fără a apela la credite sau alte forme de finanțare.

Mașina sa, un model exclusivist unic în România, este dotată cu cele mai noi tehnologii. Interiorul este luxos, cu finisaje premium, iar dotările includ tot ce și-ar putea dori cineva, de la sisteme de asistență avansate până la funcții de ultimă generație.

Te-ar putea interesa și: Claudia Puican, în lacrimi după un incident șocant cu Armin Nicoară: „L-am găsit pe jos, tremura. Trăiesc cu teama că se poate repeta”

Teo Trandafir, reacția neașteptată după ce Andreea Tonciu și-a „tras” bolid de 700.000 euro, echivalentul a aproximativ șapte apartamente în Capitală

Subiectul a fost discutat în emisiunea "Follow us!" de pe Kanal D2, unde prezentatoarele Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat, într-un stil caracteristic, achiziția extravagantă a Andreei Tonciu. Ilinca Vandici a menționat detaliile impresionante ale mașinii, precum finisajele din carbon și pachetele opționale care au contribuit la prețul uriaș de 700.000 de euro. Teo Trandafir, însă, și-a exprimat nedumerirea cu privire la valoarea ridicată a mașinii, întrebând, pe un ton ironic, „Ce știe să facă de costă atât?” și sugerând că la acest preț ar trebui să vină cu o casă sau chiar jacuzzi.

Ilinca Vandici: Deschid zilele trecute Instagramul și văd un mare video frumos, cu o mare mașină frumoasă, dar nu orice mașină. Este un model anume, de la o marcă anume, tunat, cu nu știu ce pachete pe el

Teo Trandafir: Pachete de ce?

Ilinca Vandici: De opțiuni pentru mașina respectivă, toate ducând la prețul de catalog al mașinii de 700.000 de euro.

Teo Trandafir: În câte rate? Că așa fac și eu credit pe 30 de ani. Am rezolvat-o.

Ilinca Vandici: Pentru o mașină? Mi se rupe sufletul în mine.

Teo Trandafir: Nu. (...) Auzi, dar ce știe să facă? De ce ar costa o mașină 700.000 de euro?

Ilinca Vandici: Sunt finisaje de carbon, până și jantele sunt din carbon scump. De obicei se pune numai pe la bord.

Teo Trandafir: Dacă trece unul care a servit o țuiculiță? Dacă are o cheie, din întâmplare, în mână? Nu faci infarct?

Ilinca Vandici: Este o căsuță a ei. Trebuie să o porți cu tine peste tot unde te duci. Dacă te duci la mani-pedi, tu să ai căsuța.

Teo Trandafir: Are duș?

Ilinca Vandici: Păi nu, că mașina nu are nevoie de duș.

Teo Trandafir: E, nu, la banii ăștia ar trebui să aibă jacuzzi.

Ilinca Vandici: Poți să ai căsuța și să o cari cu tine, să bagi mașina în căsuță, la banii ăștia ar trebui să vină cu căsuță. Nu are cum, 700.000 de euro?

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel