Teo Trandafir, reacție după ce Dorian Popa a fost trimis în judecată pentru consumul de droguri: „De atunci, s-au mai făcut cercetări și s-au mai întâmplat lucruri”

Data publicării:
Dorian Popa, Teo Trandafir/ sursa foto Instagram, captură video Youtube, Kanal D2
Descriere foto: Dorian Popa, Teo Trandafir/ sursa foto Instagram, captură video Youtube, Kanal D2

Teo Trandafir și Ilinca Vandici și-au spus părerea cu privire la situația actuală în care se află Dorian Popa.

Dorian Popa a fost trimis în judecată de către procurori, după ce cunoscutul artist a fost prins anul trecut, în luna octombrie, la volanul autoturismului său de lux după ce consumase anumite substanțe interzise. Mai mult, se pare că nici pedeapsa pe care o riscă vloggerul nu ar fi una prea mică, lucru care a stârnit indignarea Ilincăi Vandici, care a sărit în apărarea sa. Astfel, ea și Teo Trandafir și-au spus în direct părerea despre acest eveniment și despre gestul făcut în urmă cu câteva luni de Dorian Popa. 

„Eu cred că el când a conștientizat care este impactul i-a părut rău și chiar cred în vorbele lui și în toată conștientizarea.”, a spus Ilinca Vandici în cadrul emisiunii Follow us de pe Kanal D2.

„Știi ce cred eu că s-a întâmplat? De atunci, s-au mai făcut cercetări și s-au mai întâmplat lucruri, că nu degeaba a fost trimis în judecată, după octombrie anul trecut.”, a spus Teo Trandafir.

„Timpul pentru mine nu e relevant aici. Altceva îmi ridică mie un semn de întrebare: 5 ani? Asta ar trebui să fie pedeapsa și e drept? Omul a greșit, e clar, a recunoscut-o, e chiar o greșeală, a conștientizat. Sunt șanse foarte mari să nu se mai repete, însă având toate premisele astea sunt alți oameni care au omorât alți oameni și au luat tot cinci ani.”, a mai spus și Ilinca Vandici.

„Sper că nu.”, a completat Teo.

„Ba da, cum nu?”, i-a răspuns colega sa.

Citește și: Andrei Ciobanu îl face praf pe Zanni: „Ce ține de caracter, educație, nimic, zero. Fă ceva cu viața ta, învață o meserie”

Ilinca Vandici: „Mi se pare că e nedrept”

În ciuda argumentelor aduse de Teo Trandafir, Ilinca Vandici și-a susținut părerea și a continuat prin a evidenția faptul că alte persoane, care comit acte mult mai grave, nu răspund în fața legii atât de dur, lucru pe care-l consideră nedrept pentru artist.

„Mi se pare că e nedrept. Nu se face, ok, cred în capacitatea lui de a se reabilita, dar totuși 5 ani?”, a continuat Ilinca Vandici.

„Până când se termină toată treaba, să mai așteptăm puțin, să ne mai relaxăm.”, i-a spus Teo Trandafir. 

Citește și: Teo Trandafir, petrecere memorabilă cu stripperi: „Îmi era o rușine. Erau superbi, în jurul meu toți”

Youtube video image

Cum a reacționat atunci Dorian Popa

Pe vremea aceea, după ce a avut loc incidentul care s-a viralizat rapid în mediul online, Dorian Popa își cerea public scuze în fața fanilor săi, recunoscându-și întreaga vină. Cu toate acestea, artistul spune că nu consumase subtanțele în ziua respectivă, ci cu ceva timp înainte de a fi prins de polițiști la volan.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc că am consumat, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a anunțat artistul pe o platformă de socializare.

Citește și: De ce Cristi Brancu nu o invită pe Bianca Drăgușanu în emisiunea sa: „Ea nu e ce pare a fi. A fost o singură secvență în care mi-a reproșat ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel