Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir nu s-a putut abține. În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, prezentatoarea TV a avut o reacția tranșantă, după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan. Nici Ilinca Vandici nu a părut mai îngăduitoare cu artistul.

Jador și Oana Ciocan au format unul dintre cele mai cunsocute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă și intensă poveste de dragoste, care însă nu a durat prea mult. Deși cântărețul de manele o ceruse în casătorie pe iubita lui, se pare că relația a durat doar jumătatate de an.

Când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să devină oficial soț și soție sau chiar să devină pentru prima dată părinți, așa cum mărturiseau că își doresc, s-a zvonit că artistul și fosta Războinică din cadrul competiției Survivor All Stars și-au spus „adio”. 

Jador a confirmat, în cele din urmă, că el și Oana Ciocan au luat-o pe drumuri separate și nu mai formează o relație. „Da, este adevărat, eu și Oana nu mai suntem împreună”, a scris Jador pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Camelia, sora lui Jador, a rupt tăcerea. Ce a spus când a fost întrebată ce se întâmplă între manelist și Oana Ciocan: „El a decis”

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, Ilinca Vandici a anunțat că Jador este liber, ceea ce a stârnit o reacție imediată din partea prezentatoarei Teo Trandafir. Ea a remarcat că Jador pare să fie mereu liber și că nu pare să știe exact ce își dorește. Nici Ilinca Vandici nu a părut mai îngăduitoare cu artistul și a mărturisit că acesta nu știe ce vrea și nu e pregătit să facă pașii necesari într-o relație de lungă durată: căsătorie, familie și copii. Teo a concluzionat că, deși Oana Ciocan este o fată frumoasă, nu a fost o idee bună să își facă speranțe într-o relație de lungă durată alături de Jador.

Ilinca Vandici: Avem o veste bună pentru telespectatoare, pentru doritoare. Jador e liber! 

Teo Trandafir: Iar?!

Ilinca Vandici: Da.

Teo Trandafir: Păi el e născut liber. El e dat liber și liber va rămâne! 

Ilinca Vandici: Eu nu am înțeles. A fost invitat la mine la podcast acum ceva vreme. Eu cred că el nu știe ce vrea. Eu după o oră de discuții nu am înțeles.

Teo Trandafir: Că n-ai fost atentă. Asta e!

Ilinca Vandici: Eram prinsă cu altele, într-adevăr (n.r. râde).

Teo Trandafir: Te gândeai la altceva. Eu când îți spun.

Ilinca Vandici: Eu cred că el nu știe ce vrea. El vrea, dar nu vrea de fapt. El ar vrea să fie, să facă, dar în egală măsură nu e pregătit pentru toți pașii aceștia: căsătorie, familie, copii. Frumusețe de fată, cum? 

Teo Trandafir: Jador?! În crucea tinereții? Acum? Lasă-l să se coacă. 

Ilinca Vandici: Îți dai seama ce gânduri și speranțe și-a făcut și Oana. 

Teo Trandafir: Acum, sincer, dacă ești cu Jador și îți faci speranțe... Nu e tocmai bine. Nu de alta, dar Jador e un bărbat curtat, nu că Oana nu ar fi extraordinar de frumoasă.

Te-ar putea interesa și: Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel