Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat relația Violetei Bănică. Reacția neașteptată pe care au avut-o despre iubitul fiicei Andreei Marin

Data publicării:
Sursă foto: Teo Trandafir și Ilinca Vandici/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Teo Trandafir și Ilinca Vandici/Youtube

Violeta Bănică le-a atras atenția Ilincăi Vandici și lui Teo Trandafir cu noua sa postare de pe rețelele de socializare. Fiica Andreei Marin le-a dezvăluit fanilor cum o răsfață iubitul ei, George.

În urma cu două luni, prin martie, Violeta Bănica i-a făcut debutul pe rețelele de socializare noului său iubit, lucru care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei doi par să aibă o relație foarte frumoasă, iar fiica Andreei Marin nu ratează nicio ocazie fără să împărtășească cu fanii ei momentele unice petrecute alături de misteriosul tânăr.

Violeta Bănică, răsfățată de George, noul ei iubit

Recent, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr a făcut publice imagini în compania unui tânăr pe nume George, care s-a demonstrat a fi chiar iubitul său. Adolescenta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe videoclipuri și fotografii în timp ce George îi gătea. Acest gest i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritorii Violetei.

Nu doar fanii Violetei Bănică au fost șocați, dar și Ilinca Vandici și Teo Trandafir, care au discutat despre acest subiect în cadrul emisiunii „Follow us”. Cele două prezentatoare TV s-au bucurat că în zilele de astăzi mai există și cupluri de tineri care-și trăiesc viața atât de inocent, simplu și frumos.

Ilinca Vandici: Violeta, fiica Andreei Marin, are o relație deja de ceva vreme, are un iubit, sunt foarte frumoși împreună, se postează, Andreea este foarte încântată de această relație și o susține, bineînțeles în limitele normale și sănătoase.

Teo Trandafir: Tu ai văzut-o vreodată pe Violeta față-n față? Uită-te ce ochi are, mori!

Ilinca Vandici: Da, am văzut-o pe Violeta față-n față acum vreo lună de zile, la evenimentul organizat de Andreea Marin. Este atât de frumoasă, efectiv te hipnotizează cu privirea...

Teo Trandafir: Mai e și deșteaptă!

Ilinca Vandici: Mai e și deșteaptă, e și blândă, e un copil extraordinar(...). Dar altceva voiam să zic. Uite și cazuri de adolescenți sănătoși, care decât să facă nu știu mai ce, mai bine se retrag acasă la ei, stau și gătesc împreună. Altfel de activități (...). Mi s-au părut foarte frumoase postările respective și uite că da, îi felicităm!

Te-ar putea interesa și: „Violeta mi-a salvat viața”. Andreea Marin, declarații emoționante despre fiica sa. Cum se înțeleg cele două

Cine este băiatul care a reușit să o cucerească pe fiica Andreei Marin

Violeta Marin trăiește o poveste de iubire adolescentină cu George. Tânărul pare pasionat de același domeniu ca Andreea Marin, întrucât acesta a studiat la „Școala de Media” și este implicat în numeroase proiecte caritabile alături de alți adolescenți.

Mai mult decât atât, iubitul fiicei Andreei Marin pare a fi atras de jurnalism și de comunicare. În acest sens, tânărul a urmat și un curs și nu se știe cum va apărea pe micile ecrane în viitor, mai ales că acum poate afla mai multe chiar de la mama iubitei sale.

Te-ar putea interesa și: Reușita Violetei care a emoționat-o profund pe Andreea Marin. Vedeta e extrem de mândră de fiica ei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel