Teo Trandafir, suspectă de cancer? „Aveam o viață de coșmar. Nu am mai povestit nimănui”

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a povestit una dintre experiențele dificile prin care a trecut acum ceva vreme.

Teo Trandafir l-a avut invitat pe Cristi Brancu într-o nouă ediție a podcastului său, unde atât bărbatul, cât și ea, au făcut mai multe confesiuni neștiute din viața personală. Astfel, într-un moment în care prezentatorul „Exclusiv VIP” a ținut să-și declare admirația pentru oamenii care reușesc să se mențină pe poziții, indiferent de greutățile la care îi supune viața, Teo a simțit nevoia să facă o confesiune în premieră. 

„Admir oamenii care au puterea să meargă mai departe. Știi când doamna Tatoiu a primit diagnosticul de cancer? S-a dus la o mare clinică din România să facă analizele și scrie acolo: tumoare. Ce face doamna Tatoiu? Pleacă din țară, iar când s-a întors a aflat de la respectiva clinică că a fost vorba de o inversare de analize și ea nu avea nimic. E mare lucru să ai nervii ăstia, să mergi mai departe.”, a declarat Cristi Brancu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir. 

„Am pățit chestia asta, nu am mai povestit-o nimănui, o știu doar foarte apropiații mei. M-am dus la un control dermatologic normal și aveam o pată. Mie vienezii acum mulți ani mi-au zis să o scot. Am zis că o las acolo, era pe spate. Am semnat că nu o scoate. Când o vede dermatologul m-a pus să fac analize în Germania și mi-a zis că nu e bine.”, s-a confesat și Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Cum a trecut Teo Trandafir peste acea perioadă

Astfel, aceasta își amintește cum în acea perioadă au trecut-o fel de fel de gânduri negre, întrucât nu știa cum va recurge recuperarea, dar nici cum va ieși noul set de analize, după ve a avut loc operația.

„Prima întrebare pe care i-am pus-o medicului a fost „O să pot munci?” Îmi aduc aminte perfect. M-a operat doctorul astăzi, a mai trimis o dată analizeze în Germania... în săptămânile alea de așteptare mă gândeam cine îmi crește mie copilul, ce fac eu. Avem un leucoplast mare pe spate, fă duș cu el.. aveam o viață de coșmar. La serviciu eram pe relax.”, a continuat vedeta.

VEZI și: Cătălin Măruță reacționează, după ce s-a scris că l-ar susține pe Iancu Sterp în finala Survivor: „Haideți să nu mai batem câmpii prin online”

Cristi Brancu, despre experiențele neplăcute

La rândul său, Cristi Brancu i-a povestit prezentatoarei cum a fost nevoit să se mențină pozitiv la televizor, deși cu doar cinci minute înainte primise o veste cumplită, ce-i vizau direct pe părinții săi. 

„Mi s-a mai întâmplat o chestie. Părinții mei au luat o casă pe vremea lui Ceaușescu și vine un moment în care casa este revendicată și urmează un proces. Trebuia să fiu invitat la o emisiuni și cu 5 minute îmi vine mesaj de la avocat „Ați pierdut definitiv, părinții dumneavoastră nu mai au casă”. Am intrat, am întrebat oamenii ce părere au avut despre mine și mi-am dat seama că Dumnezeu îți dă atât de multe resurse ca să faci treaba asta.”, a mai povestit și Cristi Brancu. 

VEZI și: De ce s-a desființat Noaptea Târziu. Cuza, momentul adevărului: „Ne-am gândit că ar trebui să facem alt gen de conținut”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel