Teodora, fiica lui Mihai Stoica, a dezvăluit cine sunt persoanele cunoscute din România de care a fost îndrăgostită. Tânăra a vorbit și despre tatăl ei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: La Măruță/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: La Măruță/YouTube

Teodora Stoica a participat la emisiunea „La Măruță”, unde a fost mai sinceră ca niciodată. Vedeta a dat cam mult din casă.

Teodora Stoica a participat la cea mai picantă rubrică și, deși a făcut câteva ajustări, acceptând sos cu cartofi în loc de bulete de cașcaval și lapte vegetal în loc de lapte obișnuit, a jucat cu seriozitate. Participarea ei a demonstrat că este dispusă să facă față provocărilor.

Teodora Stoica a fost îndrăgostită de doi antrenori cunoscuți din România

Teodora Stoica a dat din casă și a recunoscut că a fost îndrăgostită de doi antrenori:

„Mirel Rădoi. Când eram mică mergeam cu ei în vacanțe și îmi plăcea de el. Dar și de Vivi, să se noteze. Și nu am avut curaj să îi spun. (...) Și de Dică îmi plăcea când eram mică."

Cu zâmbetul pe buze molipsitor, Teodora Stoica a dezvăluit care jucători sunt cei mai petrecăreți și a comentat despre tatăl ei, spunând că este „prea competitiv, egoist și prea vorbăreț.”, a mărturisit fiica lui Meme Stoica.

Teodora Stoica s-a apropiat de Dumnezeu după ce a aflat că are cancer

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Teodora Stoica a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat după diagnosticarea cu cancer. A descris perioada ca fiind una extrem de grea, dar a subliniat că acum privește viața cu optimism. Teodora recunoaște că această experiență i-a schimbat complet perspectiva asupra vieții și i-a întărit credința în Dumnezeu.

Ea a menționat că, deși a trecut printr-un calvar, a reușit să găsească puterea de a vedea partea pozitivă și de a valoriza lucrurile importante. Această încercare a apropiat-o mult de spiritualitate și de credință, ajutând-o să treacă peste momentele dificile cu mai multă speranță și încredere.

În ciuda gravității diagnosticului, Teodora Stoica nu a făcut chimioterapie sau alte proceduri agresive. A mărturisit că această încercare a adus-o mai aproape de Dumnezeu și a reprezentat un moment de transformare profundă în viața ei.

Te-ar putea interesa și: Fiica lui Mihai Stoica, mărturisiri sincere după ce s-a vindecat de cancer. Teodora s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și de sport

Tânăra a acceptat o nouă provocare

Pe lângă apropierea de Dumnezeu, Teodora s-a apropiat mai mult și de sport, nu degeaba e fiica lui Mihai Stoica. Astfel, alergătorii din România vor avea parte d eo cursă specială la finalul lunii, la care va participa și fiica managerului FCSB. Aceasta se pregătește cu unul dintre cei mai rapizi maratoniști ai țării.

Teodora Stoica e nerăbdătoare și s-a antrenat încontinuu și e gata să bată un nou record. Alergătorii au  plecat din Piața Constituției în cursele de 5 și 10 kilometri.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer. Ce mesaj a transmis tânăra: „Să nu uitați să...”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel