Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, confesiuni despre boala care i-a schimbat viața: „A fost un șoc”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Teodora Stoica
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Teodora Stoica

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit deschis despre boala cruntă cu care s-a confruntat la doar 24 de ani.

Teodora Stoica, fiica celebrului Meme Stoica, a traversat recent o perioadă extrem de grea, după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Din fericire, tânăra a ieșit învingătoare și vorbește, astăzi, deschis despre momentele de cumpănă. Deși avea doar 24 de ani la vremea respectivă, tânăra a descoperit că are o formă agresivă de cancer, cu metastaze în mai multe părți ale corpului.

„Eram la masaj, mi-a spus cineva că am un nodul”

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Teodora a povestit despre lupta cu boala și cum a reușit să se vindece. Aceasta a mărturisit că a aflat totul dintr-o pură întâmplare. În timp ce se afla la masaj, cineva de acolo i-a spus că are un nodul la gât. Din păcate, după mai multe investigații și după operație, tânăra a aflat că este un cancer malign și că se află într-un stadiu destul de avansat. Deși la început nu a știut cum să proceseze ceea ce i se întâmplă și nu mai găsea motive să fie optimistă, a reușit, cu timpul, să se adune și să își reia viața, așa cum era ea înainte. Teodora Stoica a precizat că se simțea vinovată când își vedea părinții atât de triști și neputincioși, motiv pentru care a simțit că nu poate să împărtășească cu ei tot ce simțea în perioada respectivă.

„A fost un șoc, nu ne așteptam. Mai ales că tu ai impresia că ești sănătos. Eram la masaj, mi-a spus cineva că am un nodul la gât. Inițial credeam că e benign, dar în urma operației am aflat că e malign și era destul de avansat. Parcă nu ești om, treci pe pilot automat. Nu am înțeles nimic o perioadă, a fost greu de digerat. Mi se părea că totul îmi face rău, orice sticlă de plastic din care beau apă, mi se părea că totul contribuie în mod negativ. Dar uite că până la urmă mi-am revenit. Am zis că nu pot să mă sperii chiar la orice și trebuie încet, încet să îmi reiau viața. Mintea e problema. Inițial nu prea vorbeam cu oamenii din jur, nici prietenii nu știau nimic, scriam într-un jurnal. Am citit multe articole în care scrie că dacă îți pui gândurile într-un jurnal, ajută, pentru că le dai afară cumva. Citisem undeva să scrii în fiecare zi trei lucruri pentru care ești recunoscătoare și nu prea îmi veneau atunci, părea negru totul. Acum mă uit și nu îmi vine să cred, eram la pământ, dar uite că acum pot să citesc cu zâmbetul pe buze. Cu ai mei nu puteam să vorbesc atât de mult, mă simțeam vinovată pentru că îi vedeam dărâmați”, a precizat Teodora Stoica.

Te-ar putea interesa și: Loredana Chivu, mai fericită ca niciodată. Blondina a făcut dezvăluiri despre relația cu Sorin Niculescu

„Eu și tata nu prea ne înțelegeam atunci”

De asemenea, Teodora Stoica a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său, Meme Stoica. Tânăra recunoaște că în perioada aceea, nu se înțelegeau prea bine, fiind amândoi firi vulcanice. Cu toate acestea, vestea cumplitei boli i-a apropiat și i-a făcut să se apropie mult mai mult decât înainte. Mai mult de atât, Teodora și tatăl ei au început să se roage și să meargă la biserică, lucruri pe care nu le făceau înainte de aflarea teribilului diagnostic.

„Eu și tata nu prea ne înțelegeam atunci. Era modul în care ne exprimam amândoi, în care vorbeam unul cu celălalt. Și eu am din personalitatea lui. Parcă nu puteam să spunem nimic frumos, totul era pe un ton de ceartă. Amândoi am pornit pe un drum în care ne rugăm, pentru că noi nu mergeam la biserică înainte”, a adăugat Teodora Stoica, la emisiunea „Xtra Night Show”, difuzată pe Antena Stars.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel