Thea Haimovitz și Mirela Vescan comentează topul celor mai frumoase femei din lume. Ce au în plus cele mai celebre femei de pe Pământ

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Thea Haimovitz și Mirela Vescan au discutat topul celor mai frumoase femei din lume. Cele două moderatoare analizează fiecare vedetă care și-a câștigat meritul printre starurile internaționale.

Prima față „perfectă” este Zendaya, o actriță foarte cunoscută și foarte tânără, care a câștigat numeroase premii și felicitări atât pentru înfățișarea sa, cât și pentru talentul ei actoricesc. A jucat în numeroase filme, câteva dintre ele fiind în topul lansărilor din ultimii ani. Este vorba de titluri preum Spiderman și Dune 2.

Zendaya

„Trebuie să spunem că unele nume sunt de notorietate. Vorbești cu o mulțime de oameni și le cunosc, iar alte nume nu sunt atât de recunoscute, oamenii recunoscând persoana mai degrabă după înfățișare. Avem multe de spus aici. Zendaya are roluri importante în Spider-Man, Dune, și The Greatest Showman”, spune Thea, la care Mirela răspunde:

„Dune 2 este ultima ei realizare sau performanță și, având în vedere succesul filmului, întreaga distribuție este în centrul atenției, iar Zendaya ocupă un loc frumos în topuri”.

Thea completează precizând că „A ajuns pe liste precum Forbes la vârsta de sub 30 de ani și, când te uiți la ea, pare o fată de 20 de ani. Este pe lista Times și a ajuns în topuri la care nu ajungi ușor. Mai mult de atât, vorbim și despre premiile Emmy. În 2020 și 2022 a câștigat premiile Emmy, deci are un palmares impresionant”.

Ariana Grande nu necesită atât de multă introducere întrucât ea a cucerit pe toată lumea de acum ani de zile. Fiind în aceeași generație cu Zendaya, Ariana a devenit foarte cunoscută pentru vocea ei, dar și pentru implicarea civică, precum susținerea dreptului la avort.

Ariana Grande


„Ei bine, Ariana Grande este preferata mea. Este superbă, talentată, are un chip de "baby face" și o voce extraordinară. Nu voi uita niciodată melodia cântată cu The Weeknd, am iubit acea piesă după ce a făcut duetul cu el, m-a cucerit complet.

Vocea ei acoperă o gamă foarte variată, nu cred că există ceva ce nu poate interpreta. Arată ca un copil. Sunt femei care par miniaturale, delicate, subțirele, frumoase și foarte talentate. Ariana este susținătoare a dreptului la avort. Este un fel de liberalistă. Întrebarea este ce înseamnă ceea ce spun cei care susțin că avortul poate fi făcut până în ziua dinaintea nașterii, dar ea este o puternică militantă pentru aceste drepturi”, transmite Thea.

 

 

Youtube video image

Jodie Comer

Jodie Comer nu este una dintre cele mai cunoscute persoane după nume, însă ea a câștigat inimile și aprecierile publicului pentru frumusețea sa naturală. Cele două moderatoare admit că Jodie are una dintre cele mai versatile fețe, fiind foarte important acest detaliu pentru industria cinematografiei.


„Este o actriță premiată, foarte frumoasă și de aceeași vârstă cu Ariana Grande. Este din Marea Britanie și are o frumusețe blondă. Eu cred că își merită locul în top. Mă uit la trăsăturile ei și văd o armonie și o frumusețe modernă”, apreciază Mirela Vescan.


„În 2018, revista Vogue, dacă nu mă înșel, a recunoscut-o drept una dintre cele mai frumoase femei din lume și i-au fost comentate trăsăturile feței. Tu, Mirela, ca make-up artist, știi exact cât de important este să ai o față ușor de machiat”, spune și Thea.


„Osatura este esențială. O structură osoasă bună este cea mai importantă pentru o fizionomie dacă vrem să o transformăm. Pentru Jodie, este foarte avantajos, pentru că atunci când ești actor, trebuie să fii versatil, să fii ușor de transformat. Pentru o persoană latino sau brunetă poate fi mai dificil. Kate Moss este cea mai versatilă persoană, fața ei a apărut pe mii de coperți”, spune și Mirela.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel