Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Vocea Românei PRO TV
Descriere foto: Captură video Vocea Românei PRO TV

Doi frați au reușit să îi uimească până la lacrimi pe jurații de la Vocea României!

În a doua ediție a emisiunii ”Vocea României”, de vineri, de pe PRO TV, doi frați Andrei și Marcus Mureșan au urcat pe scena audițiilor și au reușit să îi uimească pe jurați cu piesele pe care le-au cântat

A întors toate scaunele 

 

Andrei Mureșan lucrează ca taximetrist și a fost primul care a intrat în scenă. El a întors toate scaunele cu piesa cântată în limba spaniolă ”Según Quién”. Momentul lui a creat discuții aprige între jurații de la Vocea României, care au vrut să îl convingă pe tânăr să vină în echipa lor.

Irina Rimes a apăsat butonul de superblock și, astfel, i-a scos din joc pe Horia Brenciu și Theo Rose. Acest fapt i-a enervat total pe cei doi. Până să își aleagă antrenorul, Andrei a mai cântat trei melodii cu care a încatat publicul, piese de la Passenger, James Blunt și Maluma.

 

Ce a intrigat-o pe Irina Rimes: ”Este cea mai grea decizie. O să merg mai departe cu Smiley”

 

”Este cea mai grea decizie. O să merg mai departe cu Smiley”, a spus Andrei, care a stârnit nemulțumirea Irinei Rimes.

Andrei Mureșan, în vârstă de 29 de ani, a locuit în Spania, timp de mai mulți ani, alături de familia sa. La vârsta de șapte ani a avut primul contact cu muzica, atucni când a pus mâna pe un acordeon în Spania. Apoi, să cânte în biserică. Ulterior, a intrat într-o trupă de backing vocals. În urmă cu doi ani, a început să acorde muzicii o atenție mai deosebită.

După ce s-a întors în România, a învățat la un liceu tehnologic și apoi la Facultatea de Construcții, chiar dacă și-ar fi dorit să meargă la liceul de muzică și Conservatorul.

A urcat pe scenă și fratele său

 

Apoi, pe scena Vocea României a urcat și fratele său, Marcus Mureșan. Acesta a cântat piesa ”You are the reason”. A reușit să îi convingă pe Tudor Chirilă, dar și pe echipa Horia Brenciu și Theo Rose.

Marcus, în vârstă de 24 de ani, a avut un parcurs profesional interesant, de la construcții la bucătărie, iar acum la muzică.

Theo Rose a început să plângă

 

„Ce s-a întâmplat în familia voastră de cântați amândoi?”, a întrebat Theo Rose. Antrenorii au dorit insistent ca Andrei să revină pe scenă și să cânte împreună cu fratele lui, Marcus. Momentul a fost unul emoționant, impresionant. Theo Rose a început să plângă. ”Ce frumos au cântat”, a spus Smiley.

Citește și - „Suntem pregătiți să ne luăm”. Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian: „Vrem să ajungem la biserică” https://www.spectacola.ro/suntem-pregatiti-sa-ne-luam-theo-rose-dezvaluiri-despre-nunta-cu-anghel-damian-vrem-sa-ajungem-la-biserica_41271.html 

”Mie inima îmi spune să mă duc cu Tudor”, a spus Marcus, spre uimirea lui Tudor Chirilă: ”E chiar o surpriză, nu credeam că vii cu mine”, a zis antrenorul.

Pasiunea lui Marcus pentru muzică a început încă de când era mic copil. La vârsta de cinci ani, cânta în corul bisericii.

VIDEO

Youtube video image

Citește și - Theo Rose, dezvăluiri despre copilărie și viața de mamă: „Mama mă păruia din când în când” https://www.spectacola.ro/theo-rose-dezvaluiri-despre-copilarie-si-viata-de-mama-mama-ma-paruia-din-cand-in-cand_41055.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel