Theo Rose, prima apariție după ce a născut. De ce a apelat artista la cezariană: „S-au sesizat niște riscuri”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, captură TV/ La Măruță/ PROTV
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, captură TV/ La Măruță/ PROTV

Theo Rose a făcut primele declarații despre sarcină. Artista a dezvăluit cu cine seamănă micuțul, dar și de ce a apelat la operația de cezariană.

Theo Rose este cea mai proaspătă mămică din showbiz-ul românesc. Artista a născut în această dimineață un băiețel perfect sănătos. Deși a trecut și printr-o operație de cezariană, Theo Rose a surprins pe toată lumea, după ce a apărut  în direct, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, printr-un apel video.

Theo Rose, prima apariție după ce a născut

Artista a declarat că totul a decurs perfect, iar bebelușul este foarte fericit. Theo Rose susține că are ochii lui Anghel Damian și că este foarte înalt. Sasha are o greutate de 3800 kg și 54 cm. Deși artista era convinsă că va naște natural și chiar se pregătea pentru acest lucru, ei bine medicii i-au recomandat să regurgă la operația de cezariană, și asta după ce s-au detectat câteva riscuri. 

„A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.' a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, notează Unica.

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce a devenit bunic

Și părinții artistei sunt în culmea fericirii, după ce au devenit bunici. Aceștia sunt nerăbdători să-și strângă în brațe nepoțelul. Tatăl lui Theo Rose a făcut și primele declarații despre minunea care a venit în viața lor.

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită.

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși’, a declarat tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, pentru Fanatik.

Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți

Lia Bugnar a lăsat și ea deoparte orice fel de resentiment și a ales să-i transmită doar gânduri bune bebelușului. Sasha Ioan, căci așa au decis cei doi părinți să-l numească, merită doar ocrotire și protecție din partea celor din jurul său, consideră scenarista. Chiar dacă Lia Bugnar nu și-a dorit până acum să vorbească prea multe despre relația dintre fostul ei partener și Theo Rose, aceasta pare că se bucură acum pentru că cel mic a venit pe lume sănătos.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel