Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose s-a arătat a fi extrem de furioasă pentru momentul ce a avut loc în prima seară de concert a celor de la Coldplay din București.

Theo Rose a izbucnit pe rețelele de socializare și a postat un mesaj în legătură cu evenimentul nefericit ce a avut loc seara trecută, 12 iunie, la concertul Coldplay, când Babasha a fost huiduit de o mulțime de oameni. Artista este revoltată din mai multe motive și spune că, din păcate, trebuie să lase pe planul doi atmosfera și talentul inegalabil de care a dat dovadă bandul britanic, fiind nevoită să se axeze și ea pe unul dintre subiectele momentului, care a împărțit țara în două tabere.

„Am fost la Coldplay aseară, vreau să zic înainte de a doua seară de Coldplay să o felicit pe Ema, pentru că a fost aleasă de pe o listă mare de către managementul Coldplay, nu vorbește nimeni despre asta, dar e o realizare mare și cred că trebuie felicitată fata. În al doilea rând, Coldplay care au fost prezentați de către o doamnă în costum popular și un domn, nu știu cine, dar au fost prezentați ca la Cerbul de Aur, ceva rău, n-am înțeles nimic, nici pe noi nu ne mai prezintă așa prin țară. Începe concertul, Chris Martin pupă scena și o să dau skip, deși ar merita să vorbim despre măreția lor, și vorbim despre momentul anului, a urcat pe scenă Babasha, după ce Chris Martin l-a prezentat.”, le-a spus revoltată Theo Rose fanilor pe rețelele de socializare.

Citește și: Bogdan de la Ploiești nu s-a mai abținut după scandalul de la concertul Coldplay: „Singurii care au vină sunt organizatorii”

Theo Rose îi pune la zid pe cei care l-au huiduit pe Babasha

În continuare, Theo Rose le-a evidențiat fanilor și cum a fost ales Babasha pentru a urca pe aceeași scenă cu Coldplay și cum ar fi trebuit, de fapt, să reacționeze toți peste 50.000 de oameni prezenți pe Arena Națională.

„L-a prezentat ca pe un prieten, din ce am înțeles ulterior, am înțeles că Chris Martin a fost prevenit cu privire la faptul că poate stârni controversă invitația lui Babasha, doar că lui i-a plăcut tare băiatul și l-a invitat să cânte, e Chris Martin, e Coldplay, cântă cu cine vrea pe scenă și dacă ai venit acolo, nu ai niciun drept să-i judeci lui alegerile. Dacă ești acolo cu ei, te bucuri de experiență. Dacă nu-ți place ceva, taci, dar nu te comporți ca huliganii.”, a continuat artista.

VEZI și: Răzvan Simion, reacție neașteptată după incidentul de la concertul Coldplay: „Dacă ai ales nișa cu banii tăi, lasă-mă să ascult ce ai promis”

„Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât”

În momentul în care a auzit cum au reacționat oamenii la programul muzical al lui Babasha, artista spune că nu a mai rezistat și a ieșit imediat din sală.

„Așa ceva nu am trăit, mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât, când a început lumea să huiduie, am plecat. Am zis că nu mai vreau nici la after party, nu mai vreau nimic, mi-e rușine, hai acasă. Pot să înțeleg că e o treabă de gust, m-am lovit și eu de asta de multe ori, pot să înțeleg că nu li s-a părut potrivită asocierea de genuri, dar nu avem cum să judecăm alegerea lui Chris Martin, care nu l-a ales pe Babasha doar pentru că e numărul 1 în topurile din România, i-a ascultat muzica, i-au fost traduse niște versuri. (...) Sper ca Babasha să urce și azi pe scenă și Chris Martin să aibă un discurs despre asta.”, mai spune ea.

Citește și: Oana Roman intervine în scandalul momentului. Ce spune despre manelistul huiduit la concertul Coldplay: „Știu că voi fi judecată, blamată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel