Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Primele imagini de la marele eveniment / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose și Anghel Damian, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose și Anghel Damian, foto Instagram

Theo Rose și Anghel Damian au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu. Deși nunta a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni, totul a fost ținut în mare secret, iar abia acum au apărut primele imagini de la eveniment.

După mai bine de doi ani de relație, timp în care au devenit și părinții unui băiețel minunat, Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele, atât în fața ofițerului de stare civilă, cât în fața lui Dumnezeu. Artista și regizorul au devenit oficial soț și soția în urmă cu trei săptămâni, dumincă, dar au preferat să țină totul secret, dorindu-și o ceremonie restrânsă, departe de ochii publicului. Abia acum au postat primele imagini de la cununia civilă și cea religioasă.

Te-ar putea interesa și: Claudia Puican, dezvăluiri despre relația cu Armin Nicoară. Artista și-a deschis sufletul: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Primele imagini de la nunta lui Theo Rose și a lui Anghel Damian

Mireasa a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei și a eclipsat toate privirile. Artista a ales să îmbrace o rochie albă, cu inserții de dantelă, simplă, care să îi pună în evidență silueta perfectă. Nici Anghel Damian nu a fost mai prejos. Mirele a optat pentru un costum elegant negru, la care a asortat o cămașă albă. Theo Rose a făcut publice în mediul online câteva fotografii alb-negru din ziua cea mare, atât de la cununia civilă, cât și de la cununia religioasă.

„Asa cum am visat. Simplu si cu sens. Mulțumim!”, este mesajul postat de Theo Rose, la care a atașat pozele din ziua cea mare.

Te-ar putea interesa și: Dana Roba, revoltată după ce soțul ei a primit doar șapte ani de închisoare. Ce mărturisiri a făcut make-up artista

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

 

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret

Theo Rose și Anghel Damian și-au dorit să fie discreți, iar vestea despre căsătorie a fost dezvăluită ieri, la lansarea serialului „Tătuțu”. Artista a declarat că la eveniment au luat parte doar cele mai importante persoane din viața lor, nașii, părinții și frații. Ea a descris ceremonia ca fiind „ca un grătar de familie”. Cât despre luna de miere, cântăreața preconizează că va fi în ianuarie și îl vor lua și pe fiul lor, Sasha, cu ei.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru Cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, Theo Rose spunea că unul dintre artiștii care vor face atmosferă la marele eveniment va fi, cu siguranță, Horia Brenciu. 

„Nu știu cine cântă la nuntă. Și dacă m-am gândit, eu nu mai pot să zic pentru că eu îl am pe Horia Brenciu, care va fi invitat. Pot să-i spun lui Horia Brenciu să nu cânte? Noi nu am vorbit nici despre nași. Nu știm cine sunt nașii. Lucrurile atât de lipsite de organizare sunt. Nu am discutat. Anghel nu este atât de diferit față de mine, el știe piesele mele pe de rost”, spunea artista în podcastul moderat de Bursucu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel