„Țipă la cine vrei tu. Urlă, fă ce vrei”. Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, la Survivor All Stars: „M-am atacat foarte tare psihic”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, la Survivor All Stars.

Ștefania Ștefan nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns în cadrul emisiunii din această seară, după ce brățara, primită de la iubitul ei, Șerban, s-a rupt. Emoțiile au copleșit-o pe războinică, iar colegii ei de echipă, Alex Delea și Iancu Sterp, i-au oferit sprijin și cuvinte de încurajare.

Ștefania Ștefan: Mi s-a rupt brățara la ceremonie. M-am atacat foarte tare psihic. Eu mereu pup brățările și când m-am dus prima oară la start, brătara nu mai era.  

Alexandra Duli: Uneori ți se rupe ghinionul.

„Descătușările astea la final să le ai mai des, eliberează-te. Țipă la cine vrei tu”

Alex Delea a încurajat-o pe Ștefania să-și exprime liber sentimentele și să se elibereze în momentele dificile.

Alex Delea: Fii atentă! Descătușările astea la final să le ai mai des, eliberează-te. Țipă la cine vrei tu. Arată-le cine ești. Urlă, fă ce vrei când ai câștigat. E momentul tău.

„Oamenii sunt importanți, nu brățările”

Pe de cealaltă parte, Iancu Sterp a precizat că legăturile umane sunt mai importante decât obiectele materiale.

Iancu Sterp: Maria, chestia asta cu brătările e foarte frumoasă, dar crede-mă că e doar în mintea ta. Oamenii sunt importanți, nu brățările. De la Șerban (n.r. iubitul Ștefaniei Ștefan) o aveai sau de la cine?

Ștefania Ștefan: Da.

Iancu Sterp: Și mie mi s-a rupt. Aveam o brățară de la Denisa și mi s-a rupt. Îmi pare rău de ea, dar știu că o am pe Denisa acasă, adică e pur și simplu o brățară. O să primești alta.

„Brățara reprezintă conexiunea cu Șerban, iubitul meu”

Ștefania Ștefan și Șerban Korek trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Dacă Șerban o privește pe iubita lui de pe micul ecran, Ștefania îi dedica toate victoriile de la Survivor All Stars, sărutând brățara pe care a primit-o cadou de la el. Acesta este și motivul pentru care războinica a explicat că pentru ea brățara are o semnificație emoțională profundă, reprezentând conexiunea cu iubitul ei.

Ștefania Ștefan: Brățara e foarte importantă emoțional pentru mine. În afară că este în interior și în suflet, brățara reprezintă conexiunea cu Șerban, iubitul meu. Simt că asta a fost un semn să o prind mai bine, să o construiesc mai bine. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel