Tocăniță de ciuperci cu mămăliguță. Simplu și gustos

Data publicării:
Tocăniță de ciuperci, sursa pixabay/ autor Hans Braxmeier
Descriere foto: Tocăniță de ciuperci, sursa pixabay/ autor Hans Braxmeier

Această rețetă de tocăniță de ciuperci cu mămăliguță este ușor de preparat și delicioasă. 

Ingrediente: 


400 g de ciuperci

1 ceapă mare

1 ardei gras

2-3 roşii proaspete 

50 ml de ulei

sare piper

pătrunjel sau mărar proaspăt


Mod de preparare:


Ceapa și ardeiul vor fi tocate mărunt și călite în ulei pentru câteva minute. Lăsăm pe foc până când ceapa devine sticloasă. 

Adăugăm peste ceapă și ardei, ciupercile tăiate cuburi. Punem roșiile tocate mărunt, condimentăm cu sare și piper. Lăsăm la foc domol 15 minute. 

Servim tocănița presărată cu pătrunjel sau mărar proaspăt.


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel