Top 3 cele mai geloase zodii. Mihai Voropchievici: „Evitați să le dați motive. Pot izbucni rapid”

Data publicării:
Adevăruri ascunse/ YouTube
Descriere foto: Adevăruri ascunse/ YouTube

Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai geloase 3 zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt cei mai geloși nativi din zodiac.

Scorpion

Este pe primul loc în topul celor mai geloase zodii! Scorpionul se înfurie ușor când vine vorba de cei dragi. Sunt cunoscuți pentru dificultatea și suspiciunea lor în relații, chiar și fără motive concrete. Cer demonstrații de iubire de la parteneri atunci când se simt nesiguri. Este recomandat să evitați să le dați motive de gelozie, deoarece pot izbucni rapid și într-un mod pe care nu ar fi bine să-l vadă nimeni.

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii bune pentru căsătorie. Mihai Voropchievici: „Sunt renumite pentru răbdarea și stabilitatea lor”

Rac

Racul ocupă locul doi în acest top al celor mai geloase zodii. Reacționează ușor și adoptă o atitudine serioasă atunci când ceva îi deranjează, dar se închid în ei înșiși. Devin tăcuți și este evident că sunt nemulțumiți. De obicei, Raci se aprind ușor dacă încerci să-i faci geloși, dar reacția lor va fi una de răceală și retragere, fierbând pe dinăuntru și fără să spună partenerului care a fost motivul acelei gelozii. Preferă să supere el decât să elucideze cazul.

Te-ar putea interesa și: Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru perioada 15 - 24 august. Previziuni pentru toate zodiile

Leu

Leu este cunoscut pentru lăudăroşenia sa. Această persoană devine suspicioasă doar în lipsa unor dovezi concrete de afecțiune din partea partenerului. Pentru Leu, sinceritatea este esențială, dar iubesc și să fie lăudați și apreciaţi constant.

Te-ar putea interesa și: Top 3 zodii care se îndrăgostesc foarte repede. Mihai Voropchievici: „Îi este uşor să-şi găsească un partener”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel