Top 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Au lupte interioare din cauza caracterului lor”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele mai sensibile zodii din horoscop.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt cele mai sensibile zodii.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt sensibili, dar și empatici. Ei au lupte interioare din cauza caracterului lor sensibil. Dar pentru că sunt empatici, Peștii își protejează apropiații oricât de grea este durerea lor interioară. Dacă o persoană din zodia Peștilor trece printr-o perioadă nefastă își va ascunde suferința în spatele unui zâmbet. Până la urmă, persoanele din această zodie pot înota pentru a ocoli toate obstacolele și zodiile prădătoare, cele care le pot face rău.

Te-ar putea interesa și: Meteo din bătrâni pentru iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Când vin ploile în România: „Suflă vântul cu ceva tărie, apare grindina”

Rac

Racii sunt plini de tandrețe, dar foarte vulnerabili. Sunt protectori datorită carapacei lor. Sunt plini de tandrețe și protectori, dar își ascund emoțiile într-o carapace. Este greu să o dai la o parte și să intri să vezi de unde vine sensibilitatea lor, pentru că se ascunde în spatele unui zâmbet călduros. În sufletul lui poate sunt revoluții, răscoale, furtuni, dar el zâmbește. Vor să fie puternici, dar nu neapărat pentru ei, ci pentru cei dragi. De multe ori își ascund slăbiciunile pentru a menține ridicat moralul celor din jur. Racii au tendința de a se izola când se simt amenințați.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici, TOP 3 cele mai păcătoase zodii. Sunt caracterizate de furie, mândrie și forța de manipulare

Balanță

Sunt echilibrate pentru a-și gestiona durerea, dar când sunt deprimate și melancolice știu să-și gestioneze suferințele și emoțiile. Personele din zodia Balanță sunt persoane care își ascund sentimentele sub o mască fericită pentru că se gândesc la binele celor din jur. Sunt ușor de rănit în interior, dar au metodele lor de a-și aborda propriile sentimente.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel