Top 3 semne pe care ți le dă corpul când ești în relația nepotrivită. Lidia Fecioru: „Cuplul se duce într-o direcţie nu tocmai bună”

Data publicării:
Lidia Fecioru. Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Lidia Fecioru. Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt semnele pe care ți le dă corpul când nu ești în relația potrivită.

Bioenergoterapeutu Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” care sunt cele trei semne pe care ți le dă corpul când ești în relația nepotrivită. 

Nu mai zâmbim

Unul dintre primele semnele care îți arată că te afli într-o relație nepotrivită este schimbarea stării de spirit. Dacă observi că zâmbești din ce în ce mai rar și că bucuria din ochii tăi a dispărut, acesta ar putea fi un semn că relația ta nu îți mai aduce fericire. 

„Devenim din ce în ce mai trişti şi râdem din ce în ce mai rar. Se vede pe faţa noastră. Ochii sunt oglinda sufletului şi chiar dacă gura ar râde, ochii spun tot. Ochii sunt triști, este o privire fără emoţie, goală, o privire tristă.

Cei care te văd mai des observă că tu nu eşti bine, că nu mai ești bucuros. Cei care nu te cunosc nu au de unde să știe. Trăieşti cu un om în casă şi toată ziua sunt reproşuri. Ele se adună, chiar dacă sunt din nimicuri. E același lucru și dacă nu zice nimic și te tratează ca pe un loc gol. Tăcerea şi ignoranţa sunt mai dure decât o palmă. Relaţia aceea de cuplu se duce într-o direcţie nu tocmai bună. Acolo este şi frustrare şi frică”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Cum să câştigi respectul chiar de la prima întâlnire. Lidia Fecioru a dezvăluit 7 principii esențiale care te pot ajuta să faci o impresie bună: „Contează foarte mult”

Agitația

Un alt indicator este starea de agitație și neliniște. Dacă ajungi acasă și nu te simți în largul tău, este posibil ca relația să fie sursa acestui disconfort. Lidia Fecioru subliniază că această stare de neliniște este ca o alarmă care îți indică faptul că relația ta nu funcționează așa cum ar trebui.

„Agitaţia este un alt semn. Nici nu vrei să te mai duci acasă de la serviciu. Ajungi acasă şi eşti neliniștit și agitat. Starea asta îți spune că tu nu ești în confort, că relația nu este bine. E ca şi cum s-ar activa o alarmă. Nu te mai simţi confortabil acolo. Starea asta este ca un semnal de alarmă. Trebuie să ținem cont de chestia asta. Acest lucru nu se întâmplă doar în relațiile de cuplu, ci și când te întâlnești cu cineva", a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Cele mai comune motive de ceartă în căsnicie. Lidia Fecioru: „Sunt pe primul loc atunci când vorbim despre conflictele dintr-o familie”

Insomnia

Insomnia este un alt semn care îți arată că nu ești în relația potrivită. Oamenii care sunt epuizați psihic sau care gândesc prea mult ajung adesea să sufere de insomnie. Lidia Fecioru menționează că acest fenomen poate apărea nu doar în contextul relațiilor de cuplu, ci și în cazul problemelor de la locul de muncă, care sunt adesea aduse acasă.

„Oamenii când gândesc prea mult sau sunt epuizaţi psihic încep să aibă stări de insomnii. Aceste lucruri se pot întâmpla la serviciu, iar acasă să fie bine, dar starea de la muncă o aduci tot timpul cu tine în pat, în viața ta. Nu te mai poţi odihni şi trebuie să găseşti o soluţie şi să ieşi din acea situație. Starea de insomnie vine în urma surmenării sistemului nervos. Trebuie să schimbăm ceva: la serviciu sau în responsabilitățile noastre", a mai spus Lidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel