Top 3 zodii care dau lovitura în dragoste, în octombrie. Mihai Voropchievici: „Vor trăi unele dintre cele mai intense și speciale clipe”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a făcut topul zodiilor care dau lovitura în dragoste, în octombrie.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile care își întâlnesc sufletul pereche în luna octombrie. Pentru trei dintre nativii zodiacului, ghinionul în dragoste va lua sfârșit, pentru că vor face cunoștință cu iubirea vieții lor.

Cele trei zodii vor începe noi povești de dragoste, care vor dura până la adânci bătrâneți, iar nativii acestor zodii sunt mai pregătiți ca niciodată pentru o astfel de experiență. Este vorba despre Balanță, Săgetător și Gemeni. Nimeni și nimic nu le va sta în calea fericirii în luna octombrie.

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Balanţă

Nativii acestei zodii vor trăi unele dintre cele mai intense și speciale clipe. Balanțele singure, care nu au obligații, vor avea parte de trăiri intense. Bucuria li se va citi pe chip și nimeni nu le va mai putea strica stare de bine. După o perioadă lungă de timp în care au suferit de lipsă de afecțiune, vor găsi acum iubirea adevărată. Se anunță o relație plină de evenimente plăcute, vacanțe, reușite, iar într-un timp scurt se va discuta despre o posibilă căsătorie.

Te-ar putea interesa și: Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Relațiile personale vor prospera”

Săgetător

Săgetătorii vor găsi persoana la care visează de mult timp. Chiar dacă pretențiile sunt mari, vor întâlni în sfârșit persoana perfectă. Este rândul lor să treacă prin cele mai frumoase experiențe alături de până acum, iar schimbările în bine se vor vedea de la o zi la alta. Partenerii au un rol extrem de important, pentru că totul se învârte în jurul lor. Dorința de a experimenta activități de cuplu este extrem de mare, iar partenerul este la fel de încântat să treacă prin aceste procese. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop 7-14 octombrie. Mihai Voropchievici: Zodia care va face o schimbare totală!

Gemeni

Gemenii, fiind expansivi și plini de energie, vor simți că sunt „în al nouălea cer”. Sunt pregătiți să facă față celor mai amri provocări, mai ales că vor fi alături de persoana potrivită. Vor apărea schimbări în comportament. Persoane născute sub acest semn zodiacal devin din ce în ce mai afectuoase și mai romantice. Nu este exclus să ajungă în fața altarului în următoarele luni. Relația lor va începe treptat, dar va evolua rapid. Dorința de a-și întemeia o familie este, în luna octombrie, mai mare ca niciodată. Nimeni nu le va putea sta în cale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel