Top 3 zodii care se îndrăgostesc foarte repede. Mihai Voropchievici: „Îi este uşor să-şi găsească un partener”

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care se îndrăgostesc foarte ușor.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile care se îndrăgostesc cel mai repede.

Gemeni

Gemenii sunt extrem de sociabili şi pot purta o conversaţie cu oricine. Datorită abilităților sociale pe care le au, ei pot aduce pe cineva să-i cucerească. Când găsesc ceea ce caută devin foarte afectuoși, uneori chiar prea repede. Lor nu le place singurătatea. De multe ori, nu găsesc cea mai bună persoană pentru ei, dar preferă să ignore acest lucru și merg la risc. Au șansa să câștige sau să nu câștige, depinde pe cine aleg la momentul respectiv.

Rac

Deşi nu ai spune, şi aceşti nativi sunt pe lista zodiilor care se îndrăgostesc rapid. De multe ori, trăiesc în lumea lor, dar când nimeni nu îi aduce cu picioarele pe pământ, ei atunci se îndrăgostesc. Sunt plini de imaginaţie și obișnuiesc să-și facă propria poveste în jurul relației lor. Renunţă la logică atunci când vine vorba de dragoste. Racilor li se pare palpitant acest capitol și trec direct la acțiune. De asemenea, dorința unei relații poate să fie rezultatul unei siguranțe în raport cu oamenii.

Te-ar putea interesa și: Top 4 zodii bune pentru căsătorie. Mihai Voropchievici: „Sunt renumite pentru răbdarea și stabilitatea lor”

Balanţă

Se îndrăgosteşte foarte repede. Este liniştită şi îi place să vadă tot ce este bun în oameni, chiar dacă nu oricine merită acest lucru. Este sociabilă şi îi este uşor să-şi găsească un partener. Totuși, nativii acestei zodii caută și armonie în viața lor și au nevoie de echilibru mai mult decât orice altceva. Își găsesc foarte repede pe cineva dacă sunt în căutarea unui partener datorită stilului lor diplomat. Chiar dacă partenerul gândește diferit, ei mereu găsesc o cale de a se întâlni undeva la mijlocul drumului și acest lucru îi face să fie niște parteneri de multe ori apreciați și căutați. Pe cât de repede se îndrăgostesc, pe atât de repede le trece. Mai sunt și extreme. Dacă s-au îndrăgostit, asta înseamnă că au selectat bine. Balanța spune totul din prima, nu pe ocolite.

Te-ar putea interesa și: Top 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Au lupte interioare din cauza caracterului lor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel