Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Mihai Voropchievici a făcut topul celor mai norocoase zodii la bani în această toamnă.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, care sunt zodiile care au noroc la bani în această toamnă.

Berbec

Este unul dintre norocoși! Toamna va fi anotimpul cel mai fertil pentru toate planurile lui. După o vară săracă în evenimente, septembrie și octombrie vor aduce oportunități semnificative. Primele două luni de toamnă sunt provocatoare, dar vor veni cu recompense mari. Este important să te faci remarcat la locul de muncă. Vei sacrifica câteva seri și o să muncești peste program sau te vei oferi să rezolvi problemele altor colegi mai puțin descurcăreți. Important este că vei avea rezultate bune și vei primi o mărire de salariu pe care o aștepți de la începutul anului. Vor avea parte de noroc financiar în toamna lui 2024!

Fecioară

Toamna aceasta va fi sezonul recoltei, iar recolta va fi destul de bogată. Sunt șanse mari să fii promovat sau să primești o mărire de salariu. Încă de la mijlocul lunii septembrie te vei bucura de recompense. Ești bine organizat și muncitor. De asemenea, știi să rezolvi pe cale diplomatică multe situații tensionate. Bugetul tău și al familiei se vor îmbunătăți considerabil spre final de octombrie. Vei reuși să scapi de datoriile existente și să acumulezi economii substanțiale până la finalul anului. Ultima lună de toamnă îți aduce noroc. Dacă ești implicat într-o mică afacere de producție, norocul va fi de partea ta 100%. Va fi mult mai ușor să găsești clienți interesați de produsele tale spre final de toamnă.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care va avea parte de schimbări la locul de muncă

Balanță

Toamna aceasta este bună pentru orice schimbare, mai ales legată de locul de muncă. Începutul lunii septembrie aduce multă energie și dorința de a rezolva toate problemele. Vei începe noi proiecte și vei lucra cu o altă echipă bine pregătită profesional, ceea ce îți va demonstra abilitățile profesionale. Rezultatele vor apărea din octombrie, când vei avea șanse mari de a obține o mărire de salariu și bonusuri din afaceri noi dezvoltate de șefii tăi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei avea noroc în găsirea unui job potrivit la jumătatea lunii octombrie. Vei negocia un salariu mulțumitor. Vestea bună este că jobul pe care îl găsești va fi un unul de perspectivă. Îți va permite să evoluezi rapid și să ajungi pe un post de conducere anul viitor.

Capricorn

Vei fi asaltat de probleme în prima lună de toamnă, dar lucrurile se îmbunătățesc considerabil în luna noiembrie. Deși veniturile tale pot părea mici la început, dedicarea și experiența ta vor fi recompensate cu o apreciere generoasă. Toamna pare dificilă în primele săptămâni, dar problemele se vor risipi, iar la locul de muncă vei scăpa de intrigi. Vei înlătura colegii incompetenți și vei reuși să preiei conducerea unui proiect sau chiar a unui departament. Ai întotdeauna rezultate bune când lucrezi singur, dar de data aceasta o să reușești mult mai multe. Sunt șanse mari să închei luna noiembrie cu un cont de economii importante, ce pot fi investite în proiecte familiale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel