Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!

Data actualizării: | Data publicării:

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre topul zodiilor care formează cuplul perfect cu nativi din aceeași zodie.

Zodia Berbec

Să luăm zodia Berbec, care este cunoscută pentru îndrăzneala, pasiunea și spirit de aventură. Când vine vorba despre compatibilitatea în dragoste, Berbecul găsește armonie cu celelalte semne de foc, respectiv Leu și Săgetător. Aceste două dinamici împărtășesc o poftă reciprocă de viață, entuziasm pentru experiențe noi și o înțelegere naturală a nevoii de independență a celuilalt, nu doar a ta! Și asta contează foarte mult! Dar partenerul ideal pentru Berbec va fi un nativ tot din zodia Berbec. Nimeni nu îi va oferi Berbecului atenția, pasiunea și dragostea nemărginită de aventură și de care are nevoie decât tot un nativ din aceeași zodie.

Zodia Taur

Zodia Taurului este o zodie de pământ. Taurul are picioare pe pământ și rațiunea limpede. În dragoste el caută stabilitate, siguranță, dar și plăceri senzuale rafinate. Cele mai bune relații de dragoste din viața lui le poate avea cu nativii din Fecioară, tot o zodie de pământ, iubitoare de frumos, de ordine, de stabilitate și de lucruri fine. Dar ideal ar fi sau partenerul/partenera ideală pentru Taur va fi tot un nativ din zodia Taur. O astfel de pereche se construiește pe o fundație de loialitate, fiabilitate și valori comune. Împreună, cei doi nativi din zodia Taur, creează o legătură aproape simbiotică și statornică, ce rezistă probei timpului. 

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este o zodie de aer. Versatilul semn de aer al Gemenilor este atras de oameni inteligenți, cu care poate comunica deschis și în mod direct. Partenerii cei mai buni sunt semnele de aer pentru Gemeni, care sunt celelalte două zodii, respectiv Balanța și Vărsătorul. Aceste relații sunt caracterizate de dezbateri pline de viață, curiozitate nesfârșită și o dragoste împărtășită pentru socializare și explorarea de idei noi. Însă pasiunea deplină, fericirea și magia în dragoste le va simți nativul geamăn întotdeauna lângă un alt nativ din zodia Gemeni, aceeași capacitate și pregătire intelectuală. Doi nativi din Gemeni au același stil de viață, cu aceeași pregătire, cariere similare. Vor fi uniți pe viață de iubirea lor și se vor susține ca doi prieteni, la cataramă, iubindu-se cu pasiune.

Video cu celelalte zodii

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel