Tradiția din bătrâni pe care Theo Rose a respectat-o după naștere. Anghel Damian, surprins de gestul vedetei: „Cine ai fi vrut? Fii sincer: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Ana Lesko?”

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți în urmă cu câteva zile. Fire mistică, artista a ținut cont de toate sfaturile mamei sale și a respectat toate tradițiile din bătrâni, chiar dacă se afla în spital. 

Theo Rose a născut, pe 14 iunie. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, „zdravăn și înalt ca tatăl său”, după cum îl descrie artista. Deși își dorea să nască natural, medicii i-au recomandat să apeleze la cezariană, după ce au depistat unele riscuri. 

Odată venit pe lume, micuțul Sasha a avut parte de toate tradițiile din bătrâni pe care le cunoștea mama artistei. Mai exact, aflată în spital, ea a pregătit daruri pentru ursitoare. Spre uimirea proaspătului tătic.

„Îmi dă mama mesaj pe grupul familiei și zice așa: să pui pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Am înțeles repede, am deprins imediat, am trăit la țară în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat: ne aduceți și nouă, vă rugăm frumos un pliculeț de zahăr? „Da, cum să nu?!” Zâmbea așa doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba. Că mama a zis că vin ursitoarele”, a povestit artista într-un InstaStory.


Deși a ajutat-o să pregătească darurile pentru ursitoare, neștiind de această tradiție, Anghel Damian se aștepta ca ursitoarele să fie niște persoane reale și era chiar curios care sunt acelea. 

„Anghel m-a ajutat să pun toate astea pe tavă, grămăjoare grămăjoare și apoi s-a întins în pat și a zis: cine sunt ursitoarele?”, a spus amuzată Theo Rose.

„Cine ai fi vrut? Fii sincer: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Ana Lesko?”, a răspuns ironică Theo Rose.

De ce a apelat Theo Rose la operația de cezariană

 Deși artista era convinsă că va naște natural și chiar se pregătea pentru acest lucru, ei bine medicii i-au recomandat să regurgă la operația de cezariană, și asta după ce s-au detectat câteva riscuri. 

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel