Tradiția peste care Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor sări la nuntă: „La Capitală nu se face”

Data publicării:

 Oana Moșneagu a dezvăluit mai multe detalii cu privire la nunta ce va avea loc anul acesta.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmează să ajungă în fața altarului anul acesta, însă până acolo, actrița mărturisește că mai sunt de pus la punct extrem de multe aspecte și detalii importante. Astfel, cu cât realizează că timpul se scurge extrem de rapid și că ziua cea mare bate la ușă, Oana Moșneagu spune că intră în panică și că o acaparează stresul, specific unei mirese.

”Sunt șanse foarte mari. Mi-ar plăcea să mă surprind și să nu fie așa cum mă știu eu că sunt, dar de obicei, în situații de genul sunt stresată. Acum compar cu premiere de teatru, cu tot felul de evenimente din astea marcante pentru mine și când sunt stresată, sunt foarte agitată, foarte anxioasă, nu îmi mai place absolut nimic. Așa că am toate caracteristicile necesare unei astfel de mirese, o mireasă pe care ți-ai dori să o închizi undeva și atunci când vine nunta să îi dai drumul”, a mărturisit Oana Moșneagu, potrivit ego.

VEZI și: Motivul pentru care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la terapia de cuplu: „Mi se pare cea mai bună chestie”

Tradiția la care renunță

Chiar dacă sunt multe detalii pe care încă nu le știe, Oana Moșneagu este sigură că ea și partenerul său vor sări peste o tradiție. Nu fac asta pentru că nu și-ar dori să o respecte, ci din cauza faptul că, logistic, le este imposibil. Este vorba despre luarea miresei de acasă, de la părinți, lucru care este însă imposibil, pentru că familia actriței nu locuiește în Capitală. Celor doi adulți le-ar fi plăcut, însă, să aibă parte de această tradiție, spune ea.

”Având în vedere că eu nu sunt din București și că sunt din provincie, mi-ar fi cumva imposibil să mă duc până acasă la ai mei, la Mioveni, cu tot alaiul. Deși părinților mei le-ar fi mare drag să audă melodia, dar, din păcate, o să sărim peste partea asta de tradiții pentru că logistic vorbind este imposibil să le facem. Cel mai probabil o să găsesc o locație drăguță, că este un hotel sau un loc care arată mai special și în care nu sunt două pisici, cum ar fi ale mele, care să poată sări pe mine, care să-mi zgârie rochia. Acolo o să facem și pozele și de acolo o să vină să mă ia. N-am stabilit cine, dar o să mă ia și pe mine cineva. Sper”, a mai spus actrița.

VEZI și: Vlad Gherman nu o invită pe Cristina Ciobănașu la nunta cu Oana Moșneagu: „Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, am discutat cu ea”

Cât de mult se implică Vlad Gherman în pregătiri

În timp ce ea a început să fie extrem de stresată și să se gândească la toate micile detalii care le-ar putea transforma complet ziua nunții într-un eveniment fabulos, Oana Moșneagu spune că viitorul său soț nu este la fel de stresat și de implicat în acest proces.

”Eu sunt atașată cumva de tradițiile noastre, sunt și crescută la țară, probabil și de asta cumva într-o oarecare măsură sunt atașată de ele. Chiar și nașii m-au întrebat de tradiții, de luat de acasă, de găleata cu apă. Le-am zis că la Capitală nu se face. Dacă eram acasă la mama existau șanse, dar aici sărim peste partea asta. Vlad este puțin mai delăsător decât mine sau mai bine zis mai relaxat. Nu îmi dau seama care este cuvântul potrivit. Dacă nu devin eu foarte agitată și nu trag de el nu o să se întâmple mai nimic. Acum nu știu cum o să fie pentru el când ne apropiem de ziua aia și dacă o să fie totul aranjat”, a mai spus ea.

VEZI și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au ales nașii. Este vorba despre o actriță celebră și soțul ei: „Îi iubim foarte mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel