Tranzitul lui Mercur în Leu, din 2 iulie. Cele trei zodii influențate puternic

Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Leu pe 2 iulie 2024. 

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi.

Pe durata tranzitului, Mercur va face un sextil cu Jupiter din Gemeni, ceea ce îi va aduce mai multă putere atunci când va face careu cu Saturn și Neptun din Pești. 

Zodiile cele mai avantajate sunt cele de foc: Berbec, Leu și Săgetător. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa a 5-a. Atunci când mergi la o întâlnire, ar fi bine să vorbești despre tine, despre ceea ce știi să faci și cine ești. Bucură-te de propria persoană și de pasiunile tale. În discuțiile cu copiii, vei avea replicile potrivite. În plus, nimeni nu se va pricepe la declarații de dragoste așa cum o vei face tu. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a patra. Ai nevoie de mai multe discuții cu familia. Și să abordezi sau să accepți și acele subiecte care nu îți convin. Este posibil să cauți o casă nouă, una care să se potrivească mai bine cu tine. Îndrăznește să ceri ceea ce îți dorești de la noul spațiu. Gemeni/ Ascendent în Gemeni Mercur tranzitează casa a treia. Ești un orator excelent, iar talentul tău te îți va aduce popularitate. Îndrăznește să te exprimi creativ și să îți împărtășești talentele cu lumea, căci poți deveni o sursă de inspirație.

Rac/Ascendent în Rac

Este esențial să ai mai multă încredere în capacitatea ta de negociere. Cu cât aduci mai multe idei, cu atât poți câștiga mai mulți bani. Cu Mercur în tranzit prin casa a doua, vei ști să faci strategii financiare pentru viitorul apropiat. 

Citește mai departe pe Astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel