Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt traumele pe care le aduci în relație, dacă nu ai fost iubit în copilărie.
Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, acolo unde a vorbit despre traumele din copilărie care ne pot afecta relația de cuplu.
"După aceea ne întrebăm de ce copilul este un copil încet, că nu știe să vorbească. Un copil agitat care nu doarme noaptea. Are o stare de agitație pe care mama nu o înțelege. Copilul nu o poate explica pentru că nu poate și nu înțelegi de ce se întâmplă toate chestiile astea cu copilul tău? Pentru că el a venit cu niște energii pe care tu i le-ai transmis din burtică", a spus Lidia Fecioru.
"Se spune că fetița trebuie drăgălită și luată în brațe până la 6 ani. Așa se pune temelia relației ei cu un partener când va fi mare. Când crește, începând de la 7 ani încolo, tatăl trebuie să o ducă de mână ca ea să se simtă protejată, în siguranță.(...) Băiețeii învață ce face mama", a precizat Lidia Fecioru.
Copilul trebuie să simtă că este iubit. "Să nu vă fie rușine și nici frică să vă îmbrățișați copilul, indiferent cât este el de mare", spune Lidia Fecioru.
Lidia Fecioru a ținut să menționeze, totodată, că trebuie să învățăm copiii cum să fie prin comportamentul nostru.
"Noi suntem cei care le arătăm ce să facă, cum să facă, când să facă ...prin felul nostru de a fi", a concluzionat ea.
"Atunci când ne naştem avem karma noastră individuală, dar venim şi cu încărcătura energetică a familiei. De la începutul vieţii vedem care sunt problemele. Începem să vedem ce se repetă în viaţă.
Sunt oameni care nu ies din neajunsuri sau nu le merge într-o afacere. Unii au boli destul de grave. Vedem certuri în familie şi vedem şi ce se întâmplă şi la părinţii nostri. Undeva nu se învaţă o lecţie.
Dacă părinţii tăi au fost răi, tu încearcă să nu fi la fel. Cumva să întrepţi această povară a karmei. Undeva tu trebuie să îndrepţi. Trebuie să iubeşti.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.
"Multă lume ignoră aceste lucruri. Noi nu putem facem în locul nimănui nimic. Eu cred că dacă lumea ar percepe aceste lucruri şi ar funcţiona puţin mai bine pe aceste principii ale Universului, ar fi mai bine. Toate vin înapoi. Forţa bumerangului este mare. Exact cum avem ADN-ul, aşa este şi karma. Noi le moştenim, însă este important să schimbăm ceva în viaţa noastră. De pildă, oamenii care percep această karmă sunt puţin mai evoluaţi. Au altă formă de energie. De multe ori, ne vedem după comportament.
Dacă comportamentul este puţin mai agresiv, ar fi bine să nu mai fim aşa. Putem să ne reeducăm. Nimeni nu o poate face în locul nostru. Ar fi bine să putem să ajutăm pe cineva în aşa ceva. Nu trebuie să repetăm greşelile familiei. De pildă, de foarte multe ori ne trezim că ne rugăm pentru aproapele nostru. Noi ne rugăm instinctual. Simţim că are nevoie de rugăciunea noastră. Este ca o protecţie. Înainte, părintele îşi închina copilul atunci când acesta pleca de acasă. Deci, părintele încerca să transmită o karmă bună copilului. Totodată, există familii unde tatăl era alcoolic şi atunci copiii au moştenit forma de agresivitate, dar şi partea alcoolică şi le fac viaţa părinţilor un calvar. Trei generaţii sunt identice”, a mai spus Lidia Fecioru.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News