Trei zodii norocoase în dragoste în octombrie. Vor avea o lună plină de romantism și pasiune

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: Freepik

În luna octombrie, trei zodii vor avea noroc în dragoste. Dacă sunt deja într-o relație, totul va merge excepțional, iar între ei și partener va fi doar armonie, fericire și multă iubire. 

1. Fecioară

Știi că nu ești persoana cu care să te înțelegi cel mai ușor, așa că în această zi, 21 octombrie 2023, te simți atât de bine să fii cu persoana cu care ești, pentru că semănați din toate punctele de vedere. Vă înțelegeți atât de bine încât s-ar putea chiar să simțiți că sunteți făcuți unul pentru celălalt: o potrivire perfectă. Ai partenerul visurilor tale. Simți că totul este perfect.

În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Uranus, vă veți simți ca și cum ați trage jackpot-ul atunci când vine vorba de parteneri romantici. Amândoi sunteți atât de unici încât numai voi vă puteți iubi unul pe altul. A fost nevoie de timp pentru a ajunge și în acest loc, motiv pentru care se simte atât de bine acum. E ca un dans al victoriei.

Este posibil să vă certați din când în când, dar experiența unul cu celălalt v-a arătat că nu este o problemă și că lupta este parte integrantă a relației. Această relație funcționează, iar tu și partenerul tău sunteți singurii care cunosc succesul relației voastre și cât de greu a fost să ajungeți aici.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, emoții mari pentru fiica ei. Violeta se pregătește să studieze în SUA

2. Săgetător

Încercarea de a vă potrivi în anumite tipare este ultimul lucru pe care tu și partenerul tău încercați să-l faceți. Despre asta a fost vorba în trecut și aproape că a dus la o ruptură între voi. Ați încercat să mulțumiți așteptările lumii și ați început să găsiți greșeli unul în celălalt. Înainte de a fi conștienți de asta, ați fost în pragul dezastrului.

În dragoste și romantism, voi scrieți regulile. Tu și partenerul tău jucați după reguli diferite și nu aveți nevoie de nimeni pentru aprobare. Asta aduce Luna în trigon cu Uranus: independența totală a gândirii. Nu ești persoana nimănui, cu atât mai puțin a societății. Tu și partenerul tău faceți lucrurile în felul vostru.

Te-ar putea interesa și: Deserturi care nu îngrașă. Doctor Mihail a dezvăluit mai multe opțiuni delicioase

3. Vărsător

Ca Vărsător, știți tot ce trebuie să știți despre a fi unic și individual. Ai renunțat să încerci să-i mulțumești pe toți cei din jurul tău cu mult timp în urmă, așa că atunci când un tranzit ca Luna în trigon cu Uranus vine în jur, simțiți că singurul lucru pe care îl puteți face este să sărbătoriți stilul vostru unic.  Asta înseamnă că vei face lucrurile în felul tău dacă ești într-o relație.

Pe 21 octombrie 2023, este ziua în care vei fi pur și simplu tu însuți și vei ști că ești susținut atât de Univers, cât și de partenerul tău romantic. Tu și partenerul tău nu vă limitați doar la romantism. Sunteți atât de creativi, cât și interesați de atât de multe subiecte încât acest tranzit vă poate face să începeți un nou proiect împreună. Atâta timp cât faceți lucrurile împreună, totul va părea doar o distracție continuă, conform YourTango.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel