Tricolorii au petrecut calificarea în optimile de la EURO 2024 pe melodia lui Babasha. Imaginile bucuriei cu Florinel Coman și Denis Drăguș

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Florinel Coman
Descriere foto: Captură video: Instagram/Florinel Coman

Fotbaliștii naționalei sunt mai fericiți ca oricând, după ce România s-a calificat în optimile de la Euro 2024, după meciul cu Slovacia! Florinel Coman și Denis Drăguș au postat în mediul online un videoclip în care se bucurau pe melodia lui Babasha.

Bucurie mare pentru țara noastră! România s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, partida contra Slovaciei, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Slovacii ne-au condus cu 1-0, dar naționala lui Edi Iordănescu a luptat eroic. Răzvan Marin a fost cel care a marcat golul împotriva Slovaciei, după penalty-ul scos de Ianis Hagi, în minutul 37. Astfel, echipa națională de fotbal a României a terminat pe primul loc în clasament.

Fotbaliștii naționalei au petrecut calificarea în oprimile EURO 2023 pe melodia lui Babasha. Imaginile bucuriei cu Florinel Coman și Denis Drăguș după meciul cu Slovacia

Imediat după meci, jucătorii echipei naționale au sărbătorit. Încă din vestiare, Florinel Coman și Denis Drăguș au petrecut calificarea pe melodia Baklava, piesa lui Babasha și a Gyei. Au fredonat fiecare vers, iar bucuria li se poate citi pe chip.

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp, probleme în aeroport. Artistului nu i s-a permis să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Au chemat Poliția”

„Te juri întruna că fără mine nu poți vedea/ Mă îndrăgostesc mai tare când spui că sunt te iaca/ Port aroma ta pe buze dulce, Baklava/ Și crede-mă pe bune te iubesc, stil talava”, sunt versurile pe care Florinel Coman și Denis Drăguș le-au fredonat, imediat după terminarea meciului cu Slovacia.

Nu este singura melodie pe care au petrecut. S-au distrat și au dansat și pe piesa lui Alex Botea, Romeo și Julieta, iar ulterior au ascultat Cristi Dules, băutură și manele.

Te-ar putea interesa și: Cum arăta Gică Hagi în urmă cu 23 de ani. Bianca Pasat, fotografie de colecție din 2001 cu fostul mare fotbalist român

Mii de bucureșteni au ieșit la Universitate să se bucure de calificarea României în optimile Euro 2024

Bucurie mare a fost și pentru români. Fanii Naționalei au ieșit în stradă, la Universitate, pentru a sărbători calificarea în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania. Oamenii au ieșit în stardă, scandând și aplaudând reușita sportivă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel