Trucul inedit prin care Ramona Gabor își menține silueta. Bea asta în fiecare zi: „Cel mai important”

Data publicării:

Ramona Gabor a dezvăluit cum reușește să-și țină în frâu kilogramele în plus.

Ramona Gabor a dispărut de ceva vreme din luminile reflectoarelor, stabilindu-se în Dubai, acolo unde aceasta duce o viață de lux și pare că s-a împlinit din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, sora Monicăi Gabor a reușit să formeze o comunitate impresionantă de fani în mediul online, acolo unde încearcă că comunice cât mai mult cu admiratorii săi și să-i țină la curent cu lucrurile prin care trece în viața de zi cu zi. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care le-a făcut cu fanii de pe Instagram, Ramona Gabor a fost întrebată de unul dintre admiratori și despre trucurile prin care reușește să-și mențină silueta impecabilă de ani de zile. În acest sens, vedeta a dezvăluit unele dintre trucurile prin care deține de ani de zile măsurile perfecte, regulile dietei sale fiind destul de stricte.

„Am grijă la ce fel de mâncare ajunge în corpul meu. De cele mai multe ori mănânc la prânz foarte mult, cam pe la 3-4 PM, și seara mănânc doar fructe. Evit zahărul și carbohidrații (pâine, paste, pizza, fast food). Beau multă apă caldă cu lămâie, turmeric și piper Cayenne. Cel mai important este să îți iubești corpul așa cum este și, cu cât îl iubești mai mult, cu atât vei dori să îl hrănești doar cu mâncare sănătoasă, care să aducă beneficii organismului tău.”, a spus Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce părere și-a format Irinel Columbeanu despre Mr Pink, după călătoria în America: „Așa cum l-am considerat de la început...”

A ajuns în lumina reflectoarelor fără să vrea

Ramona Gabor povestea recent cum a ajuns în lumina reflectoarelor din întâmplare. Aceasta a dezvăluit cum de pe vremea când Monica Gabor a format o relație cu Irinel, a intrat și ea inevitabil în atenția presei, lucru care a venit cu multe plusuri, dar și minusuri pentru aceasta.

„Mi-a fost foarte greu aici, în România, când am început. (…) Eu am ajuns să fiu persoană publică fără să vreau, prin prisma surorii mele și a relației cu Irinel (n.r. Columbeanu).(…) Am încercat să-mi cresc și eu oportunitățile mele, dacă tot s-a întâmplat. În schimb, mi-a fost destul de greu cu tot ce s-a scris. (…) Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult de părerea altora. Foarte mult!”, povestea Ramona în trecut, potrivit libertatea.

VEZI și: Irinel Columbeanu, relație specială cu soțul fostei soții. Cum îl descrie afaceristul pe Mr. Pink

Cu ce se ocupă în prezent

În timp ce sora sa, Monica, s-a stabilit în SUA alături de Mr. Pink, nici Ramona nu a mai pierdut timpul în România și s-a stabilit în Dubai, acolo unde se ocupă de mai multe afaceri de succes.

„Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, spunea Ramona Gabor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel