Trupa Iris - Nelu Dumitrescu a lansat o nouă melodie / Video

Data publicării:
Sursa: Freepik
Descriere foto: Sursa: Freepik

Trupa Iris - Nelu Dumitrescu a lansat un nou single.

Citește și - Otilia Bilionera, dezvăluiri despre nuntă. Artista este pregătită să-și întemeieze o familie: „Consider că este momentul”

Este vorba despre melodia 'Peste câmpii şi peste văi', care este o readaptare a celebrei melodii 'Over the Hills and Far Away', lansată de Gary Moore în anul 1986.

Piesa este un tribut adus legendaruli Gary Moore

 

Potrivit unui comunicat de presă, melodia este un tribut adus legendarului chitarist şi compozitor nord-irlandez.

”Gary Moore m-a impresionat foarte mult în tinereţe când cânta cu Thin Lizzy, iar piesa noastră reprezintă un tribut adus acestei legende rock”, a zis fondatorul trupei IRIS, Nelu Dumitrescu, citat în comunicat. Cântecul îmbină acordurile muzicii rock şi vocea guturală a solistului Costi Sandu cu vocea mezzo-sopranei Angelica Popescu.

Video

Youtube video image

”Ascult trupa Nightwish încă din adolescenţă şi am dorit ca prin acest cover să avem şi o variantă românească a piesei ”Over the Hills and Far Away”. Sper ca publicul să îmbrăţişeze versiunea noastră şi să asculte melodia pe repeat”, a spus mezzo-soprana Angelica Popescu.

Citește și articolul - Se retrage Costel Biju din industria muzicală? Artistul a dat cărțile pe față și a spus care este adevărul https://www.spectacola.ro/se-retrage-costel-biju-din-industria-muzicala-artistul-a-dat-cartile-pe-fata-si-a-spus-care-este-adevarul_41958.html 

Noua melodie poate fi ascultată pe platformele de streaming dar şi pe YouTube. Trupa IRIS - Nelu Dumitrescu a pregătit o serie de concerte în această toamnă pentru promovarea noului single. Toate informaţiile legate de acestea vor fi publicate pe conturile de social media ale formaţiei, se arată în comunicat. 

Citește și articolul - Claudia Puican, dezvăluiri despre relația cu Armin Nicoară. Artista și-a deschis sufletul: „Nu a fost dragoste la prima vedere”  https://www.spectacola.ro/claudia-puican-dezvaluiri-despre-relatia-cu-armin-nicoara-artista-si-a-deschis-sufletul-nu-a-fost-dragoste-la-prima-vedere_42046.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel