Tu la ce film te uiți în weekend? Iată noul thriller apărut pe Netflix care îți taie răsuflarea - Video

Data publicării:
Foto Pexels
Descriere foto: Foto Pexels

Un nou film a intrat pe platforma Netflix!

Tom’s Guide spune că merită vizionat, chiar în acest weekend. Potrivit sursei citate, Netflix este mereu pe val atunci când vine vorba de noi pelicule thriller. Pentru început, Netflix a lansat excelentul „Rebel Ridge” urmat de „Woman of the Hour”.

Un thriller de supraviețuire extrem de intens

 

Acum a  venit rândul filmului „Don’t Move”, un thriller de supraviețuire extrem de intens, cu o durată de 85 de minute, care are „o doză rapidă de adrenalină”.

Filmul este regizat de Adam Schindler și Brian Netto. În centrul acțiunii se află o femeie pe nume Iris (Kelsey Asbille) ce face o excursie într-o pădure izolată. Însă ea nu este aici pentru o plimbare liniștită prin pădurile luxuriante, aceasta suferă de depresie, denumită boala secolului, după ce fiul i-a murit cu câteva luni înainte.

Citește și articolul - Iubita lui Cristiano Ronaldo a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Ce a pățit Georgina Rodriguez - Foto în articol  https://www.spectacola.ro/iubita-lui-cristiano-ronaldo-a-ajuns-de-urgenta-pe-mainile-medicilor-ce-a-patit-georgina-rodriguez-foto-in-articol_42191.html 

Capcana care apare. Luptă disperată pentru supraviețuire

 

Femeia devine ultima țintă a unui criminal în serie, pe nume Finn Wittrock, pe care îl întâlnește într-o pădure izolată. Și Finn spune că și el se luptă cu o pierdere majoră, notează The Guardian. Însă totul este o capcană înainte ca el să îi injecteze un medicament ce o va paraliza. Astfel, se declanșează o luptă disperată pentru supraviețuire.

„Pentru mine, filmul este o conversație cu ea însăși despre dorința de a trăi”

 

„Pentru mine, filmul este o conversație cu ea însăși despre dorința de a trăi”, a spus Asbille pentru Tudum. „Asta face ca genul să fie perfect pentru acest tip de explorare, suntem capabili să îi arătăm paralizia existențială mai degrabă fizic decât metaforic.”

The Guardian subliniază faptul că pelicula va ține publicul în suspans, iar părțile bune se văd în momentul în care cuvintele sunt secundare acțiunii. „Poate că nu veți fi paralizați de frică, dar cel puțin veți fi împiedicați să treceți la altceva”, notează sursa citată.

Video

Youtube video image

Citește și articolul - Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță https://www.spectacola.ro/adio-monica-birladeanu-schimbare-surpriza-dupa-nunta-cu-valeriu-gheorghita_42196.html 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel